Tokat Başkan Bekler: Turhallıları konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz

Başkan Bekler: Turhallıları konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz

12.07.2021 - 14:40 | Son Güncellenme:

Başkan Bekler: Turhallıları konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz

Başkan Bekler: Turhallıları konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi asfalt serimi yapabilecek kombi aracını filosuna kattı. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, "Turhallıları konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 
Turhal Belediyesi, asfalt serimi yapabilecek kombi aracını filosuna kattı. Hayvan pazarı yolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, yol yapım çalışmalarında kullanılan kombi aracının bölgede sadece Turhal Belediyesi'nde olduğunu belirtti. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan İlker Bekler, "Güzel Turhalımızın Çevlikler Mahallesi Hayvan pazarı mevkisindeyiz. Yaklaşık bir hafta önce zeminini hazırlamaya başladığımız Hayvan pazarı yolumuzun bu sabah itibariyle sathi kaplamasını yapmaya başladık. Turhal Belediyesi araç makine ikmal parkuruna yeni kazandırdığımız kombi aracımız, bölge belediyeleri içerisinde sadece Turhalımız da var. Kombi aracımız; günlük 4 ile 5 bin metre mesafede tek seferde 700 metre sathi kaplama özelliğine sahip. Bu aracımızı Turhalımıza yeni kazandırdık ve sadece bölgede belediyemizde mevcut. Hayvan pazarı yolumuzda önce zemin düzenleme çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, kombi aracımızla en kısa sürede yol çalışmalarını tamamlayarak, bayram öncesinde vatandaşlarımızın hizmetine açacaklar. Ekiplerimiz gece gündüz demeden durmaksızın bölgede çalışmalarına devam ediyorlar. Turhal'mıza hayırlı olsun"dedi.
Turhal Belediyesi tarafından mahallelerinde yapılan yol çalışmalarını memnuniyetle karşılayan Mahalle Muhtarı Kemal Çelik, istek ve taleplerinin bir bir karşılandığını belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı İlker Bekler'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI