Tokat Spor Tokat'a, 2019 yılı Sportif Fair Play ödülü

Spor Tokat'a, 2019 yılı Sportif Fair Play ödülü

31.12.2020 - 15:32 | Son Güncellenme:

Spor Tokat'a, 2019 yılı Sportif Fair Play ödülü

Spor Tokata, 2019 yılı Sportif Fair Play ödülü

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi tarafından, Spor Tokat projesine 2019 yılı Sportif Fair Play ödülü verildi. Vali Balcı'ya ödülü komite adına Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemil Çağlar verdi.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından bu yıl 38’incisi verilen Türkiye Fair Play Ödülleri’nde Sportif Fair Play Kariyer dalında 'Spor Tokat' projesine verildi.  2019 Yılı Sportif Fair Play ödülü, Gençlik Hizmetler Spor İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle Vali Ozan Balcı'ya verildi.
Tokat Valisi Ozan Balcı, "Biz çalışmaya devam edeceğiz. Kupa bize sadece moral verecek. Ama daha çok destekleyip yüreklendireceğiz. Spro Tokat'ı Türkiye'ye de örnek yapmalıyız uygulama şekli olarak. Bence doğru yoldayız. Spor alt yapısının oluşturulmasında, spor kültürünün sağlanmasında, her çocuğun bir spor dalını sevmesinde çok anlamlı ve önemli bir kupa oldu. Pandemide sporun önemi de ortaya çıktı. Çocuklarımızın sadece akademik anlamda başarılı olmaları yetmez, aynı zamanda fiziksel, güzel sanatlar alanlarında da çocuklarımızı desteklememiz lazım. Çocuklarımızın sporda da özel desteklenmesi lazım" dedi.

FOTOĞRAFLI