Tokat Tokat'ta 'AUTO Fest 2022' etkinliği düzenlenecek

Tokat'ta 'AUTO Fest 2022' etkinliği düzenlenecek

12.08.2022 - 15:24 | Son Güncellenme:

Tokat'ta 'AUTO Fest 2022' etkinliği düzenlenecek

Tokatta AUTO Fest 2022 etkinliği düzenlenecek

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Otomobil Sporları Derneği tarafından düzenlenen AUTO Fest 2022, 20 Ağustos'da başlıyor. Festivale 47 ilden 2 bin araç katılacak.
Tokat Otomobil Sporları Derneği Başkanı Haluk Arar,  bu yıl ilki düzenlenecek olan AUTO Fest 2022 hakkında açıklama yaptı.  
Başkan Arar, "Tokat Otomobil Sporları Kulübü Derneği olarak, bu yıl Tokat ilimizde eski hava alanında  bir ilki gerçekleştiriyoruz. Programımız 20 Ağustos'da Cumhuriyet Meydanında başlayacak. Araçların görsel ve ses sistemleri tanıtımı yapılacak. 2 saat sürecek olan etkinliğimizin ardından konvoy halinde Cumhuriyet Meydanı'ndan hareket edilerek şehir turu atılarak, festival alanına hareket edilecek. Tokat eski hava alanında düzenlenecek olan etkinlik öncesi ilimize gelen misafirlerimiz ile kamp olacak, müzik eğlence  ve görsel şov yapılacak. 47 ilden 2 bin araç katılacak. 21 Ağustos'da yapılacak olan etkinlikte, desibel yarışması, araç güzellik yarışması, araç basıklık yarışması, nostalji ve klasik araçlar şovu yapılacak. Yarışmalarda dereceye giren araçlar ödüllendirilecek. Gelen misafirlerimiz için sürprizler olacak. Etkinliğimize destek veren Tokat Belediyesi Başkanımız Eyüp Eroğlu'na tüm üyelerim adına teşekkür ederim" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI