Geri Dön
Zerrin Özer, Eurovision'a katılsaydı başarılı olur muydu?

Zerrin Özer, Eurovision'a katılsaydı başarılı olur muydu?

2011 yılında Türkiye'yi Eurovision'da Yüksek Sadakat'in yerine aslında Zerrin Özer'in temsil edeceğini söylesek ne dersiniz? İddialara göre geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'Wonderful Surprise' şarkısıyla Zerrin Özer, Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecekmiş ama son anda pürüz çıkmış. Peki Zerrin Özer, Eurovision'a katılsaydı başarılı olur muydu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Eurovision'a ilgi hâlâ büyük

Eurovision'u çok özleyenler online mı? Eurovision'un resmi Youtube kanalında en çok izlenen videolar arasında Hadise'nin 'Düm Tek Tek' ve Manga'nın 'We Could Be The Same'ini görünce sadece bizler değil Avrupalılar da "Türkiye, Eurovision'a dönsün artık!" diyor. 2013'ten itibaren Türkiye, Eurovision defterini kapatmış olsa da yarışmaya olan ilgi hiç de azalacak gibi gözüküyor.

İddialara göre son anda pürüz çıkmış

Çeşitli Eurovision Türkiye hesaplarında ve sitelerinde yeni bir iddia ortaya atıldı ki birçoğumuz hem şaşırdık hem de "Ah!" çektik. 2011 yılında Eurovision'da Türkiye'yi Yüksek Sadakat grubu 'Live It Up'la temsil etmişti biliyorsunuz. 'Live It Up' yarı finalde 13'üncü olmuş ve ilk 10'a kalamamıştı. Türkiye'nin ilk defa yarı finalden finale çıkamadığı bu yıla dair enteresan bir iddia atıldı ortaya. Meğer aslında Yüksek Sadakat değil de Zerrin Özer temsil edecekmiş bizi aslında. Ama bu gerçekleşmemiş çünkü son anda pürüz çıkmış.

'Wonderful Surprise' ilk 10'u zorlarmış

'Wonderful Surprise' adlı şarkı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Herkes zamanlamaya şaşırdı. Tipik bir Eurovision şarkısı olmaya aday olan bu şarkı iddialara göre meğer gerçekten de Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmek için yazılmış. Zerrin Özer 10 yıl önce bu şarkıyla, yani 'Wonderful Surprise'la Türkiye'yi temsil etmek istiyormuş yani. Ama bir karar değişikliğine gidilmiş ve bizi Yüksek Sadakat temsil etmiş. Ben açıkçası bu iddia doğruysa "'Wonderful Surprise' rahatlıkla finale kalır, ilk 10'u da zorlarmış" diyenlerdenim. Şarkı ritmik, başarılı. Zerrin Özer'in vokali zaten tartışmaya kapalı. Keşke Yüksek Sadakat, bir önceki yıl Manga'nın ikinciliğini taklit eder gibi bir koreografiyle yarışmaya katılmasaymış da Zerrin Özer Eurovision'da bizi temsil etseymiş diyorum...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler