BORSA
ALTIN
DÖVİZ
KRİPTO

Barclays yatırım bankacılığı payını küçültecek

Barclays CEO'su C. S. Venkatakrishnan yatırım bankacılığının genel iş hacmi içindeki payını küçültmeyi ve tüketici bankacılığında daha derinlere inmeyi planladıklarını söyledi.

|

Venkatakrishnan, Barclays'ın 20 Şubat'taki yıllık kazanç sunumu sırasında açıklayacağı bir yenilenmenin parçası olarak kaynaklarını İngiltere'deki tüketici kredilerine kaydırmak için çalıştığını belirtti.

WSJ'nin düzenlediği bir etkinlikte konuşan Venkatakrishnan, Barclays'ın zor durumdaki hisse fiyatı söz konusu olduğunda sorunun yatırım bankasında olduğunu söyleyen yatırımcılara kısmen katıldığını ifade etti.

Venkatakrishnan, "Teşhislerinde kısmen haklılar. O zaman tedavinin ne olduğunu sormak zorundasınız. Doğru değerlemeyi elde edebilmeniz için, bunun bankanızın oransal olarak daha küçük bir parçası olması gerekir" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.