BORSA
ALTIN
DÖVİZ
KRİPTO

Dolar bugün kaç TL?

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.15’in üzerinde başladı.

|

Para ve emtia piyasalarında yönü ABD’den gelen ekonomik gelişmeler belirlemeye devam ediyor. Piyasalarda Fed’in bu yıl haziran ayında faiz indirimine gitmesi bekleniyor. Fed son toplantısında bu yıl için 3 faiz indirimi beklentisini korumuştu. 

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYIN

6 gelişmiş ülke para biriminin dolar karşısında hareketinin incelendiği dolar endeksi bugün hafif gerileyerek 104.785’ten işlem görüyor. ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 4.387 ile primli hareket ediyor. 

DOLAR/TL GERİLİYOR

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.15’in üzerinde başladı. Kur şu dakikalarda gerileyerek 32.10 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 31.96, en yüksek ise 32.36 seviyeleri test edildi. Euro ise aynı dakikalarda 34.61 lira ile aşağı yönlü hareket ediyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.