Cadde İbrahim Tatlıses'ten manidar paylaşım!

İbrahim Tatlıses'ten manidar paylaşım!

17.05.2024 - 11:12 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. 'Ev' tartışmasına Tatlıses'in torunu da dahil olmuş, ünlü ismin ailesinde bir türlü sular durulmamıştı. İbrahim Tatlıses, son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı manidar bir paylaşımla gündeme geldi.

İbrahim Tatlısesten manidar paylaşım

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz ay büyük torunu Mert'in, Sarıyer'deki dairesini rızası dışında altı yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla yasal yollara başvurmuştu. Mahkeme, iki yıldır görülen davada Tatlıses'i haklı bulmuştu.

Haberin Devamı

Yaşananların ardından Mert Tatlıses'in babası Ahmet Tatlıses, ünlü türkücüye ateş püskürmüştü.

İbrahim Tatlısesten manidar paylaşım

"BABALIK KONUSUNDA AHKAM KESECEK SON İNSANSINIZ"

Oğlum Mert'e yıllar önce kendi isteği ve rızasıyla sahip olduğu evlerden birini verdi, verdi derken tapusunu değil tabii ki. Oğlum altı yıl önce evlendi ve orada ailesiyle yaşamaya devam etti. Sonra kendisi bunu yeni fark etmiş gibi dava açtı, oğlumun evi terk etmesini ve geriye dönük kiraları faiziyle istedi. Ben yıllarca Mert'e babalık yaparken sana da evlatlık yaptım İbrahim Tatlıses. Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. Siz bu konuda ahkam kesecek son insansınız. Daha çocuk yaşta beni kendinize koruma yapmış, kalabalıklarda, konserlerde önünüze kalkan yapmış insansınız.

İbrahim Tatlısesten manidar paylaşım

Tatlıses de oğlunun açıklamaları karşısında, "Ahmet şimdi görecek! Baba-oğul ilişkisi nasılmış, görecek. Bodrum'da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum, ama reddi miras yapacağım. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!" diyerek; zehir zemberek sözlerle karşılık vermişti.

İbrahim Tatlısesten manidar paylaşım

TORUNU DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

İkili arasındaki gerilim günden güne artarken olaya İmparator'un torunu Burak Baran da dahil olmuş, "Yerin dibine batsın dünya malı, kefenimizde cep yok!" diyerek dedesine sitem etmişti.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlısesten manidar paylaşım

İMPARATOR KİME GÖNDERME YAPTI?

Ailesinde bir türlü sular durulmayan 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses, son olarak 2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı manidar bir paylaşımla gündeme geldi.

İbrahim Tatlısesten manidar paylaşım

"Bana şaşı bakmayın, yoksa ben hepinize gör bakarım!" mesajını yazan ünlü ismin, kimse gönderme yaptığı merak konusu oldu.