Voleybol Joanna Wolosz'dan Daniele Santarelli itirafı! 'Zaferlere aç'

Joanna Wolosz'dan Daniele Santarelli itirafı! 'Zaferlere aç'

18.05.2024 - 00:16 | Son Güncellenme:

Imoco Volley Conegliano'nun yıldızı Joanna Wolosz, CEV Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon gösterdikleri performansa değindi.

Joanna Woloszdan Daniele Santarelli itirafı Zaferlere aç

Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Imoco Volley Conegliano'da Joanna Wolosz açıklamalarda bulundu. Polonya Mili Takımı ile FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde oynayan Joanna Wolosz, kulüpteki başantrenörü Daniele Santarelli ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

TVP Sport'a açıklamalarda bulunan Joanna Wolosz, Imoco Volley Conegliano'da bu sezon gösterdikleri performansa dair şu sözleri dile getirdi:

"Bu sezon kazanabileceğimiz her şeyi kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğu kadar ileri gitmek istiyorduk."

Fenerbahçe Opet'e elendikleri bir önceki sezona dair görüşlerini paylaşan Joanna Wolosz, "Geçen sene çeyrek finalde kaybetmek bizim için büyük bir darbe oldu. Olağanüstü oynayan bir takımla karşılaştık ve yenilgiyi kabul etmek zorunda kaldık. Bu yüzden bu sezon kazanmak için gereken her şeyi kazanmak istedik. Koçumuz her kupayı kazanmaya odaklandı" ifadelerini kullandı.

Daniele Santarelli'yle ilgili konuşan Joanna Wolosz, "Dani, Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra yanlış bir şeyler yaptığımızı ve bunu geliştirmemiz gerektiğini düşünüyordu. Zaferlere aç ve her turnuvada yer almak istiyor. Her zaman yeni dürtüler arıyor. Dün olan, bugün olan artık onun için önemli değil" dedi.

Haberin Devamı

İtalyan başantrenörün şampiyonluk sonrası otobüs yolculuğunda hala değerlendirme yaptığını vurgulayan Joanna Wolosz, "Şampiyonlar Ligi’ni kazandıktan sonra salondan otele giden yol yaklaşık 40 dakika sürdü. Otobüse binmek genellikle sahada olanları sindirebileceğiniz ilk andır. Daniele girdikten sonra maç raporlarıyla oturdu ve sadece mırıldandı: 'Kötü, kötü, kötü...' Çok mutluydu ama tamamen memnun değildi" ifadelerini kullandı.

Joanna Wolosz son olarak şu sözleri dile getirdi:

"Antalya dönüşü Nikola Grbic'in yanına oturdum çünkü onunla bir selfie yapmak istedim. Bir an konuştuk. Onu gördüğümde çocukmuşum gibi hissettim! Oynarken maçlarını izlerdim. Matej Kaziyski'nin otelimizdeki varlığı gibi benim için "Vay be!" dediğim bir an oldu. Yürüdüm; onunla fotoğraf çekip çekemeyeceğimi sordum. Böyle insanlarla tanışabilmem çok güzel. İdolüyle tanışan küçük bir kız çocuğu gibi! Neredeyse böyle birini her gördüğümde iletişim kurmak istiyorum. Artık küçükken olduğum kadar utangaç değilim, bir fotoğraf isteyebilirim. Bu süreçte bir heyecan hissediyorum."