Cadde Şilan Makal: Akranlarıma kıyasla erken yaşta anne oldum

Şilan Makal: Akranlarıma kıyasla erken yaşta anne oldum

11.05.2024 - 15:13 | Son Güncellenme:

Futbolcu Şener Özbayraklı'yla evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Şilan Makal, MAG Anneler Günü özel içeriğinde anneliği anlattı.

Şilan Makal: Akranlarıma kıyasla erken yaşta anne oldum

Şilan Makal (31), uzun süre aşk yaşadığı, kendisinden üç yaş büyük futbolcu Şener Özbayraklı (34) ile Mayıs 2020'de hayatını birleştirmişti. İkili, Ağustos 2021'de ise oğulları Şener'i kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Makal, MAG Anneler Günü özel içeriğinde anneliği anlattı.

Şilan Makal: Akranlarıma kıyasla erken yaşta anne oldum

"ANNELİK OLGUNLAŞTIRDI BENİ"

"Sevgi, en büyük sabır, en büyük fedakârlık, en çok empati, en büyük özendir annelik" açıklamasında bulunan ünlü isim, şöyle konuştu:

Erken yaşta anne oldum akranlarıma kıyasla. Hem zaman hem annelik olgunlaştırdı beni. Beklentilerimden farklı çıktı her şey. Sorumluluğu çok büyükmüş. Sadece beslemek, bakım vermek anlamında değil; dünyaya faydalı, duyarlı, sağlıklı bir birey kazandırmak istiyorsun. Yetersiz hissettiğin, bazı şeyleri yanlış yaptığını düşündüğün zamanlar oluyor. Eskiden gamsızdım, şimdi daha endişeliyim.

"ÖNCEDEN PLANLI DEĞİLDİ"

Şener'in adını koyma hikayelerini de paylaşan oyuncu, "Eşimin adını koymak istedim. Ona çok benziyordu doğduğunda. Karakteri de onun gibi olsun istedim. Yani adıyla geldi Şener. Daha önceden planlı değildi" dedi.

Şilan Makal: Akranlarıma kıyasla erken yaşta anne oldum

'ANNELER GÜNÜ' MESAJI

Şilan Maka, 'Anneler Günü' mesajında ise şu ifadeleri kullandı:

Anne olan, olmayan, olmak isteyen, herhangi bir canlıya şefkat gösteren, sarmalayan, sevgi dolu tüm kadınları kucaklıyorum.

Yazarlar