Almanya Bundesliga Bayern Münih'te Tuchel'den şaşırtan Sacha Boey açıklaması! İşte kadroda olmama sebebi

Bayern Münih'te Tuchel'den şaşırtan Sacha Boey açıklaması! İşte kadroda olmama sebebi

17.05.2024 - 13:36 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Alman devi Bayern Münih'in yolunu tutan ancak bir süredir formasından uzak kalan Sacha Boey için teknik direktör Thomas Tuchel'den şaşırtan bir açıklama geldi. İşte yıldız futbolcunun kadroda olmama sebebi...

Bayern Münihte Tuchelden şaşırtan Sacha Boey açıklaması İşte kadroda olmama sebebi

Almanya Bundesliga'da 11 yıl üst üste şampiyon olan Bayern Münih, bu sene Bayer Leverkusen'i gerisinde kalarak üst üste 12. şampiyonluğu yaşama şansını kaybetti.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ'NE DE VEDA ETTİ

Alman devi Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kadar yükselmeyi başardı. Bayern Münih yarı finalde İspanyol devi Real Madrid'e elenerek turnuvaya veda etti.

TRANSFERE 200 MİLYON EURO!

Bayern Münih sezona yıldız isimleri kadrosuna katarak başladı. Tottenham'dan Harry Kane'i yaklaşık 100 milyon Euro'ya transfer eden Bavyera ekibi, Kim-Min Jae için ise 50 milyon Euro ödedi.

Devre arasında, Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşılan Galatasaray'dan ise Sacha Boey'i 30 milyon Euro'ya kadroya kattı.

Fransız yıldız zaman zaman forma giyme şansı bulsa da yaşadığı sakatlıktan dolayı bir süredir formasından uzak kaldı.

TUCHEL BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLADI

Almanya Bundesliga'nın son haftasında Bayern Münih deplasmanda Hoffenheim'a konuk olacak. Bu karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Thomas Tuchel, Sacha Boey hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Alman teknik adam ilk olarak kadroda yer almayacak isimleri açıkladı; "“Harry Kane özel doktoru tarafından tedavi ediliyor. Bizimle seyahat edemez. Madrid'de zaten şüpheli bir durumdaydı. Daha da kötüleşti. Kadroda yer almıyor. Leroy Sane ve Jamal Musiala kadroda yok, Eric Maxim Choupo-Moting grip oldu ve kadroda yok. Min-Jae Wolfsburg maçında sakatlandı. Kingsley Coman Euro 2024'te olmak için her şeyi deniyor ancak yarın kadroda olmayacak"

ŞAŞIRTAN BOEY SÖZLERİ

50 yaşındaki çalıştırıcı açıklamasının devamında Guerreiro ve Gnabry'nin sakat olduğu için kadroda bulunmayacağını söylerken; "Sacha Boey özel nedenlerden dolayı kadroda yer almıyor" diye konuştu.