Beşiktaş Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! 3 yıldız birden gündemde

Beşiktaş'tan dev transfer operasyonu! 3 yıldız birden gündemde

11.05.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların 3 yıldızı birden kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki yıldızlar belli oldu.

Beşiktaştan dev transfer operasyonu 3 yıldız birden gündemde

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan ve Avrupa kupalarına erken veda eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlıların gündemine 3 oyuncuyu birden aldığı ve harekete geçtiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ta yaşanacak büyük değişim öncesi gözler transfere çevrildi. Siyah-beyazlıların kale hariç her bölgede ciddi bir değişim yapmasının beklendiği aktarıldı.

Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'ya taliplerin olması sebebiyle sol bek arayışlarının başladığı belirtildi. Siyah-beyazlıların, Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Laywin Kurzawa'ya kanca attığı kaydedildi.

31 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda Beşiktaş'ın temaslara başlama kararı aldığı vurgulandı. Siyah-beyazlıların dünyaca ünlü sol beki bonservis bedeli olmadan renklerine bağlamayı hedeflediği belirtildi.

Hücum hattına yıldız forvet takviyesi yapmayı planlayan siyah-beyazlıların Luka Jovic'i gündemine aldığı vurgulandı. Siyah-beyazlıların gündemindeki Sırp santrforun Milan'dan ayrılmasının beklendiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Luka Jovic'in Milan'dan ayrılmasının kesinleşmesi durumunda Beşiktaş'ın transfer için temaslarına başlayacağı aktarıldı.

Beşiktaş'ın transfer listesine Fransa Ligue 1'de Rennes forması giyen Bertuğ Yıldırım'ı da gündemine aldığı vurgulandı. Siyah-beyazlıların, genç forveti kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Beşiktaş'ın Bertuğ Yıldırım'ın transferi konusunda Rennes ile masaya oturacağı kaydedildi. 21 yaşındaki oyuncunun Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek.

Yazarlar