Beşiktaş Beşiktaş'tan Philippe Coutinho atağı! Olympiakos da devrede

Beşiktaş'tan Philippe Coutinho atağı! Olympiakos da devrede

13.05.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Philippe Coutinho'yu gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, 31 yaşındaki yıldızın transferi için önemli kulüplerle yarıştığı aktarıldı.

Beşiktaştan Philippe Coutinho atağı Olympiakos da devrede

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları hızlandırıldı. Siyah-beyazlıların, kariyerine Katar'da devam eden Philippe Coutinho ile ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Brezilya basınında yer alan habere göre; Cruzeiro, Philippe Coutinho'yu transfer etmek için harekete geçti. Al Duhail'de kiralık olarak forma giyen başarılı futbolcunun Beşiktaş ve Olympiakos'un da gündeminde olduğu aktarıldı.

Yıldız futbolcunun kariyerini Avrupa'da sürdürmeye sıcak bakması durumunda önceliğinin Beşiktaş'ta olduğu vurgulandı. Aston Villa'dan Al Duhail'e kiralanan Philippe Coutinho, Katar temsilcisinde 19 maçta forma şansı buldu. Brezilyalı on numara bu müsabakalarda 5 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Beşiktaştan Philippe Coutinho atağı Olympiakos da devrede

Philippe Coutinho'nun sezon sonunda Aston Villa'ya geri dönmesinin beklendiği ifade edildi. Brezilyalı oyuncunun Premier Lig ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Philippe Coutinho futbol kariyerine Vasco da Gama altyapısında başladı. Yıldız oyuncu daha sonra Inter, Espanyol, Liverpool, Barcelona, Bayern Münih ve Aston Villa'da oynadı. Aston Villa, 2022-2023 sezonu başında Philippe Coutinho için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Beşiktaştan Philippe Coutinho atağı Olympiakos da devrede

Philippe Coutinho, Brezilya Milli Takımı'nda 68 karşılaşmada forma şansı buldu. 31 yaşındaki on numara bu mücadelelerde 21 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.