Beşiktaş Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak 2 yıldız transfer hamlesi!

Beşiktaş'tan Süper Lig'i sallayacak 2 yıldız transfer hamlesi!

13.05.2024 - 09:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya şimdiden başladı. Siyah-Beyazlı ekip, bu kapsamda listenin en başına dünyaca ünlü iki yıldızı dahil etti.

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 2 yıldız transfer hamlesi

Süper Lig’de 2023-24 sezonunun sonuna yaklaşırken Beşiktaş’ta yeni sezonun kadro çalışmaları da hız kazanmış durumda. Transferde gündeme gelen son isim Hollandalı yıldız Memphis Depay oldu. Hollanda futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden Memphis Depay’ın ismi, geçmiş dönemde de Türk kulüpleri ile anılmıştı.

Haberin Devamı

2025'TE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Özellikle büyük beklentilerle transfer olduğu Manchester United ve Barcelona gibi takımlarda beklentileri karşılayamadığı süreçte Depay’ın adı; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile sık sık geçmişti. PSV Eindhoven’daki başarılı dönemi sonrası Manchester United’da beklentileri karşılayamayan Memphis Depay, Lyon’daki çıkışı sonrası da Barcelona’da istenen performans düzeyine çıkamamıştı. Ocak 2023’te 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bir başka La Liga ekibi Atletico Madrid’e transfer olan yıldız oyuncu, takımıyla sözleşmesi Haziran 2025’te sona erecek olsa da bu yaz takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 2 yıldız transfer hamlesi

RESMİ ADIMLAR ATILACAK

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, yıldız bir ismi gözüne kestirdi. Siyah-Beyazlı takım, Memphis Depay ile ilgileniyor. Sezon sonu Atletico Madrid’den ayrılması beklenen 30 yaşındaki hücumcu, Beşiktaş’ın yıldız transfer hedefi listesinde bulunuyor. Siyah-Beyazlı yönetim, kısa süre içinde yıldız futbolcu için resmi adımları atacak.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Kartal, 1,78’lik yıldız santrforu kadrosuna katarak bu sezon hücumda yaşadığı sıkıntıyı çözmek istiyor. Barcelona, Manchester United, PSV, Lyon gibi önemli takımların formasını giyen Depay’ın, Madrid devi ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Bu sezon Atletico’da 28 maça çıkan Hollandalı golcü, 9 kez ağları sarstı ve 2 de asist yaptı.

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 2 yıldız transfer hamlesi

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaş, Benfica’da oynayan Angel Di Maria’yı transfer etmek istiyor. Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan tecrübeli oyuncu Di Maria’nın Portekiz ekibi Benfica ile sene sonunda sözleşmesi sona erecek.

DI MARIA'DA KARAR ANI!

Deneyimli kanat oyuncusunun, 1 yıl uzatma opsiyonu olmasına rağmen sözleşmesini yenilemeyeceği bildirildi. Arjantin’den de çeşitli teklif alan Di Maria’nın, geleceğiyle ilgili kararını sezon sonunda vermesi bekleniyor.

Bu sezon Benfica formasıyla 47 resmi maça çıkan Angel Di Maria bu karşılaşmalarda 16 gol, 15 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Süper Ligi sallayacak 2 yıldız transfer hamlesi