Voleybol Filenin Sultanları'na Japonya'dan mesaj: Türkiye ile çılgınca savaşacağız

Filenin Sultanları'na Japonya'dan mesaj: Türkiye ile çılgınca savaşacağız

15.05.2024 - 08:39 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi'nde sezonu Japonya maçıyla açacak olan Filenin Sultanları için rakipten dikkat çeken sözler geldi. Japonya başantrenörü Masayoshi Manabe kritik maç öncesi meydan okudu.

Filenin Sultanlarına Japonyadan mesaj: Türkiye ile çılgınca savaşacağız

A Milli Kadın Voleybol Takımımız’ın, Milletler Ligi’ndeki macerası bugün başlayacak. Filenin Sultanları ilk maçında 20.00’de Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor Yıldız’dan yayınlanacak

Haberin Devamı

JAPONYA: TÜRKİYE İLE ÇILGINCA SAVAŞACAĞIZ
Japonya A Milli Kadın Voleybol Takımı başantrenörü Masayoshi Manabe, Türkiye maçı öncesi şu ifadeleri kullandı: "Şu an olimpiyatları düşünmüyorum. 12 Milletler Ligi maçı şu an her şeyimiz. Türkiye'ye karşı en iyi performansımızı göstermek istiyoruz. Takım 15 Mayıs'taki ilk maçı hedefliyor. Sadece çılgınca savaşacağız."

"Türkiye şu an dünya 1 numarası, yani bu zor bir maç. Başlangıçta skor üstünlüğünü kurmak ve bunu korumak kritik olacak. Bütün setleri bu şekilde oynayacağız. İlk sayıyı kaybetmemek, arka arkaya hata yapmamak ve servislerimizle rakibi kırmak önceliğimiz olacak."

İLK HAFTA ANTALYA'DA
Japonya ile daha önce 6 kez karşılaşan Filenin Sultanları 3 mağlubiyet, 3 galibiyet yaşadı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız’ın diğer maçları ise şöyle:

Haberin Devamı

Perşembe: 20.00 Hollanda-Türkiye
Cumartesi: 20.00 İtalya-Türkiye
Pazar: 20.00 Fransa-Türkiye.

Milli takım ligin ilk haftasında 14-19 Mayıs’ta Antalya’da, ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran’da ABD’de, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran’da Çin’de mücadele edecek. Ay-yıldızlı voleybolcular Antalya etabında Japonya’nın dışında Hollanda, İtalya ve Fransa’yla karşılaşacak. Son mağlubiyetini 28 Haziran 2023’te Japonya’ya karşı alan Türkiye, yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.