Voleybol Galatasaray Daikin, Yasemin Özel'i kadrosuna kattı

Galatasaray Daikin, Yasemin Özel'i kadrosuna kattı

15.05.2024 - 16:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray Daikin kadın voleybol takımı pasör çaprazı Yasemin Özel ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Galatasaray Daikin, Yasemin Özeli kadrosuna kattı

Galatasaray Daikin kadın voleybol takımında transferler devam ediyor. Daha önce Alexia Carutası ve Yasemin Güveli transferlerini açıklana Galatasaray Daikin, pasör çaprazı Yasemin Özel ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Haberin Devamı

İmza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’nın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleşti.

Mehmet Cibara ve Yasemin Özel, imza töreninin ardından Galatasaray Televizyonu Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara’nın açıklamaları şu şekilde:

“Soyadı gibi özel bir oyuncu. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Kendisinden takımımıza çok büyük katkılar bekliyorum. Tüm bu genç oyuncularımızı yetiştiren ebeveynlerine ve ailelerine de huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Biliyorsunuz biz sadece yarışmacı kulüp değiliz. Tüm amatör sporları, olimpik sporları Türkiye'ye ilk defa getiren bir kulübüz. Dolayısıyla yetiştirici özelliğimizi her zaman ön planda tutuyoruz. Rekabetten de hiçbir zaman kaçmıyoruz. Bu önümüzdeki sezondan itibaren daha iyi yerlere namzet olacak bir takım yarattık. Umarım onlar da sahada fazlasıyla bunu ispat edeceklerdir. Bu anlaşmaların, sözleşmelerin süresi bir yıl, iki yıl değil bence. Onlar kulüpten memnun oldukça, biz onlardan mutlu oldukça uzun süredir beraberlik söz konusunda hepsine başarılar diliyorum.”

Haberin Devamı

Yasemin Özel ise şunları söyledi:

“Öncelikle hoş bulduk, teşekkür ediyorum. Hepimizin için hayırlı olsun. Tabii ki bu hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz. Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Taraftar zaten hiç sporcuları yalnız bırakmıyor. Her zaman desteğini görüyoruz. Bizi yalnız bırakmayacaklarından, destekleyeceklerinden de eminiz.”