Süper Lig Galatasaray ve Fenerbahçe kazandı! İşte şampiyonluk yarışında tüm ihtimaller

Galatasaray ve Fenerbahçe kazandı! İşte şampiyonluk yarışında tüm ihtimaller

12.05.2024 - 21:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 36'ncı hafta maçları heyecanı yaşandı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışında puan farkı 6 olarak kaldı. İşte gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi şampiyonluk ihtimalleri

Galatasaray ve Fenerbahçe kazandı İşte şampiyonluk yarışında tüm ihtimaller

Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe aynı anda sahaya çıktı. Galatasaray, Fatih Karagümrük deplasmanında kazandı. Fenerbahçe ise Kayserispor'u mağlup etti. Şampiyonluk yarışı da bir sonraki haftaya kaldı. 

Haberin Devamı

İşte Galatasaray - Fenerbahçe yarışında son durum...

Galatasaray, Karagümrük deplasmanında kazanarak 99 puana yükseldi. Evinde Kayserispor maçını kazanan Fenerbahçe ise puanını 93 yaptı. 

PUAN DURUMU

Galatasaray - 99
Fenerbahçe - 93

SONUÇLAR

Fatih Karagümrük 2-3 Galatasaray
Fenerbahçe 3-0 Kayserispor

DEV DERBİ GELECEK HAFTAYA

Şampiyonluk yarışında unutulmaz bir sezon geçiren Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Lig'de gelecek hafta karşı karşıya gelecek. Galatasaray, ligin 37. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ 

Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'nin kalan 2 maçını kazanmaktan başka çaresi kalmadı. Sarı-lacivertli ekibin derbide yaşayacağı olası bir puan kaybında Galatasaray şampiyonluğunu ilan edecek. 

Haberin Devamı

Galatasaray'a ise kalan 2 haftada 1 puan yeterli olacak. Sarı-kırmızılı ekip, derbide rakibini yener ya da berabere kalırsa kupayı müzesine götürecek.

Fenerbahçe'ye yenilmesi halinde ise Galatasaray son hafta Konyaspor deplasmanında 1 puan alırsa ya da sarı-lacivertliler puan kaybederse şampiyonluğa ulaşacak.