Turkish Airlines Euroleague ÖZEL | Shane Larkin 4 yıl daha Anadolu Efes'te! 4 milyon dolarlık teklife 'evet' dedi

ÖZEL | Shane Larkin 4 yıl daha Anadolu Efes'te! 4 milyon dolarlık teklife 'evet' dedi

29.04.2024 - 17:29 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve geleceği merak konusu olan Shane Larkin son kararını verdi. İsmi Fenerbahçe'yle de anılan yıldız basketbolcu 4 yıl daha Anadolu Efes'te. İşte detaylar...

ÖZEL | Shane Larkin 4 yıl daha Anadolu Efeste 4 milyon dolarlık teklife evet dedi

EuroLeague'de gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Anadolu Efes'te Shane Larkin'in geleceği merak ediliyordu. İsmi Fenerbahçe'yle de anılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız basketbolcu son kararını verdi.

Haberin Devamı

4 YIL DAHA ANADOLU EFES'TE

Anadolu Efes'in yıllık 4 milyon dolarlık teklifini kabul eden Shane Larkin, 4 yıl daha lacivert-beyazlı forma için mücadele edecek.

FENERBAHÇE BEKO'DAN TEKLİF İDDİASI

Inside EuroLeague'in iddiasına göre; Fenerbahçe Beko, 2018'den bu yana Anadolu Efes forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Shane Larkin'e 3 yıl için 10 milyon dolarlık bir sözleşme teklif etmişti.

BU SEZONUN YILDIZI

Anadolu Efes'le 2021-2022'de üst üste iki defa EuroLeague şampiyonluğu yaşayan takımın kilit isimlerinden biri olan Shane Larkin, bu sezon da takımın yıldızı oldu.

Birleşik Amerikalı oyuncu, forma giydiği 34 maçta; 16.8 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamaları başarılı bir performans ortaya koydu.