Voleybol Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli

Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli

13.05.2024 - 19:52 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, FIVB Milletler Ligi öncesi açıklamalarda bulundu. Pelin Çelik, ilk hafta kadrosunda yer almayan Eda Erdem Dündar'la ilgili konuştu.

Pelin Çelik, Filenin Sultanlarının Paris hedefini açıkladı Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli

Filenin Sultanları'nda FIVB Milletler Ligi için geri sayım başlarken ilk hafta kadrosu açıklandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, FIVB Milletler Ligi öncesi soruları cevapladı.

Haberin Devamı

Milletler Ligi ve Paris Olimpiyat Oyunları'nda final hedeflediklerini belirten Pelin Çelik, "Her sene değişimler mutlaka olacaktır. Kısa bir yaz bizi bekliyor bu sebeple çok rotasyona gidemeyeceğimiz bir yaz olacak. Değerli, genç oyuncularımızı aramızda görmek önemliydi. Alıştığımız isimlerin yanı sıra hepimizi heyecanlandıran genç oyuncularımız var. Günün sonunda Olimpiyat ve Milletler Ligi finali hedefimiz var" dedi.

Filenin Sultanları'nda ilk hafta maçları kadrosunda yer almayan Eda Erdem Dündar'ın sakatlığı hakkında bilgi veren Pelin Çelik, "Eda’nın sezon içinden gelen bir bilek sakatlığı vardı. Sezonda sakatlığına rağmen mücadele etmişti. Eda’nın sağlık durumu tüm kupalardan önemli. Olimpiyatlar ve VNL Finalleri öncesi teknik ekibimizle bu hafta riske etmemeye karar verdik. Eda antrenmanlara katılacak düzeyde ama dinlendirilmesine ve güçlenme çalışmalarıyla devam edilmesine karar verildi. Her şey yolunda gidecek ve Arlington ayağında kaptan bizimle olacak diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FİLENİN SULTANLARI'NIN İLK HAFTA KADROSU

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın FIVB Milletler Ligi'nde 1'inci hafta kadrosu netlik kazandı. Filenin Sultanları'nda başantrenör Daniele Santarelli, ilk haftanın kadrosunda 14 oyuncuyu tercih etti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 14 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:

Cansu Özbay, Elif Şahin, Ayça Aykaç, Gizem Örge, Simge Aköz, Derya Cebecioğlu, Ebrar Karakurt, Hande Baladın, İlkin Aydın, Tuğba Şenoğlu, Melissa Vargas, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı, Zehra Güneş.