Beşiktaş Beşiktaş'ta Jose Mourinho için kritik hafta! Dünya yıldızıyla birlikte geliyor

Beşiktaş'ta Jose Mourinho için kritik hafta! Dünya yıldızıyla birlikte geliyor

21.05.2024 - 08:49 | Son Güncellenme:

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Jose Mourinho düğümü bu hafta çözülebilir. Portekizli teknik direktörle yeni bir görüşme gerçekleştirecek olan siyah-beyazlılar dünyaca ünlü yıldızı da renklerine bağlayabilir.

Beşiktaşta Jose Mourinho için kritik hafta Dünya yıldızıyla birlikte geliyor

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi gözler teknik direktör tercihine çevrilmiş durumda. Birçok teknik adamla görüşmeler gerçekleştiren Beşiktaş'ta son olarak Jose Mourinho'nun ismi, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

YENİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞİYOR

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Siyah-Beyazlı kulübün Jose Mourinho’yla görüştüğünü resmen duyurarak Siyah-Beyazlı camiayı heyecanlandırmıştı. Yücel, konuyla ilgili olarak Hatayspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “1 ay önce Mourinho ile temasa geçtik. Teklifimize sıcak baktı. Önümüzdeki hafta durum netleşir. Ekonomik detaylar halledildi. Haftaya İtalya’ya gidip yüz yüze görüşeceğiz. Mourinho ile anlaşırsak kendisine Ricardo Quaresma’nın da teknik heyette yer almasını önereceğiz. Beşiktaş’a mali yük oluşturmayacak, sponsorla halledebiliriz. Ben, bu sürecin sponsoruyum. Bu bizim isteğimize bağlı olarak sonuçlanacak. Önemli olan Beşiktaş ile en uyumlu olacak isimde mutabık kalmak” demişti.

Haberin Devamı

Kupada perşembe günü oynanacak final sonrası Mourinho’yla görüşme olacak.

SPONSORLAR DEVREYE GİRECEK

Yönetim, Mourinho operasyonunda sponsor desteği kullanarak başarılı hocanın maaş yükünden kurtulacak. Ek olarak İkinci Başkan Hüseyin Yücel de devreye girerek Mourinho’nın maaşının bir kısmını üstlenerek kulübe minimum seviyede yük olmasını sağlayacak.

DI MARIA , MOU'YA BAĞLI

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş transfer listesinin ilk sırasına Angel Di Maria’yı yazdı. Hüseyin Yücel’in yaptığı açıklamada, “Angel Di Maria ile görüşüyoruz” sözleri sonrasında Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. O’Jogo’nun haberine göre Beşiktaş Yönetimi, Jose Mourinho’yu takımın başına getirerek Angel Di Maria transferinde fark yaratacak. Haberin detaylarında Di Maria’nın, Real Madrid’de teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho’nun Beşiktaş’ın başına geçmesiyle Arjantinli yıldızın transferi için öne çıkabilecekleri düşünüldüğü söylendi.

48 MAÇTA 32 GOLE KATKI

Portekiz basınında, Angel Di Maria için Beşiktaş’ın yanı sıra ülkesinden ve MLS’ten takipçileri olduğu ve Benfica’nın da sözleşme uzatmak için yoğun çaba sarf ettiği söylendi. Bu sezon Benfica formasıyla 48 resmi maça çıkan Angel Di Maria bu karşılaşmalarda 17 gol, 15 asistlik skor katkısı sağladı.