Geri Dön
2020 - 2021 sezonu nasıl başladı?

2020 - 2021 sezonu nasıl başladı?

Koronavirüs, pandemi, sakatlıklar, hakemler, takımlar derken 2019 - 2020 sezonunu geride bıraktık. 2020 - 2021 sezonu da hayırlısıyla başladı. Peki, 2020 - 2021 sezonu nasıl başladı? Kimler neler yaptı? Azıcık da ligimize Molatik olalım dedik.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

2020 geldi geleli başımızdan bela eksik olmadı. Sene başından beri kırk tane olay yaşadık. Sadece Türkiye değil dünyada da olanlar "Bitsin artık 2020" dedirtti. Yaşanan vakalar haliyle futbola da yansıdı. Sezon yarıda kaldı, devamını bu yaz izledik ama eskisi kadar heyecan vermedi. Hem futbolcuları köyü etkilemiş hem de seyircilerin olmaması futbolun tadını kaçırmıştı.

Haberin Devamı

Tuzsuz kabak çekirdeği gibi

Yeni sezon da bittiği gibi başladı, seyircisiz hali adeta tuzsuz kabak çekirdeği gibi oldu. O coşkuyu, heyecanı ister istemez hissedemiyoruz. Ancak bir süre daha sabretmemiz lazım, umarım yakında statlara geri döneriz.

Peki 2020 - 2021 sezonu nasıl başladı? Takım bazında konuşmak yerine genele bakıp bir yorum yapacağım; Takımlar daha hazır değil. Tamam sezon başı olduğundan mütevellit böyle bir durum zuhur etmiş olabilir ancak pandemi arası psikolojik olarak da çok etkilemiş futbolcuları. Bir türlü eskiye dönemiyorlar. Temposuz maçlar izliyoruz, gerçi eskiden de tempo çok yoktu maçlarda. Mamafih tempo iyice düşmüş durumda.

Büyük takımlarda en hazır Galatasaray göründü gözüme. Eksikleri olmasına rağmen aldığı skor ‘rahat’ bir galibiyet aldığını gösterdi. Daha transfer dönemi devam ediyor, ekipler eksiklerini tamamlamaya çalışacak. Bakalım kimler kimleri alacak? Hangi ekip kimi kadrosuna katacak? İlk haftadan çok detaylı bir çıkarımda bulunmak zor, bakalım ilerleyen haftalar bize neler sunacak.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler