MİLLİYET AYDINLATMA METNİ

 

  Veri Sorumlusu: Milliyet Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş.

    100.Yıl Mahallesi, 2264 Sokak, Demirören Medya Center, No: 1/51

    34204 Bağcılar, İstanbul / Türkiye

 

Milliyet Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. (“Milliyet”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ile ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili sizlere bilgi vermek amacıyla işbu Aydınlatma Metnini hazırladık.

  • ● Çalışan
  • ● Çalışan Adayı
  • ● Telifli Çalışan
  • ● Stajyer
  • ● Stajyer Adayı
  • ● Tedarikçi Çalışanı
  • ● Tedarikçi Yetkilisi
  • ● Alt Yüklenici Çalışanı
  • ● Alt Yüklenici Yetkilisi
  • ● İş Ortağı
  • ● İş Ortağı(Ajanslar)
  • ● Ürün veya Hizmet Alan Kişi
  • ● Ürün veya Hizmet Alan Kişi(Abone)
  • ● Ürün veya Hizmet Alan Kişi(Reklam Verenler)
  • ● Potansiyel Ürün veya Hizmet Alan Kişi
  • ● Yönetim Kurulu Üyesi
  • ● Ziyaretçi
  • ● Konuk, Yarışmacı
  • ● Etkinlik Davetlileri (Sanatçılar vb.)
  • ● Çevrimiçi Kullanıcı (İnternet Sitesi Ziyaretçisi)

 

  1. Hangi Kişisel Verileriniz İşlenmektedir?

 

Çalışan

Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgilendirme sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde yapılmıştır.

 

Milliyet eski çalışanı iseniz, dilerseniz işbu Aydınlatma Metninde yer alan başvuru yöntemlerinden biri ile işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

 

Çalışan Adayı

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Cinsiyet

●     Doğum Tarihi

●     Fotoğraf

●     Medeni Durum

●     Uyruk

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     İkametgah-Posta Adresi

●     Sosyal Medya Hesap İsimleri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fotoğraf

●     İşten Ayrılış Tarihi

●     Özgeçmiş Bilgileri

●     Pozisyon-unvan bilgileri

●     Referans Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin açık rızası

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Bilgisayar Kullanım Bilgisi

●     Diploma Bilgileri

●     Gidilen Kurs Bilgileri

●     Meslek İçi Eğitim Bilgileri

●     Sertifikalar

●     Transkript Bilgileri

●     Yabancı Dil Bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

 

 

Telifli Çalışan

Telifli Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgilendirme sadece telifli çalışanlarımızın erişebileceği şekilde yapılmıştır.

 

Milliyet eski telifli çalışanı iseniz, dilerseniz işbu Aydınlatma Metninde yer alan başvuru yöntemlerinden biri ile işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

 

Stajyer

Stajyere ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgilendirme sadece stajyerlerimizin erişebileceği şekilde yapılmıştır.

 

Milliyet eski stajyeri iseniz, dilerseniz işbu Aydınlatma Metninde yer alan başvuru yöntemlerinden biri ile işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

 

Stajyer Adayı

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Cinsiyet

●     Doğum Tarihi

●     Fotoğraf

●     Uyruk

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     İkametgah-Posta Adresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fotoğraf

●     İşten Ayrılış Tarihi

●     Özgeçmiş Bilgileri

●     Staj Bilgileri ve Belgeleri

●     Stajyer İçin Öğrenci Belgesi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin açık rızası

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Bilgisayar Kullanım Bilgisi

●     Diploma Bilgileri

●     Gidilen Kurs Bilgileri

●     Meslek İçi Eğitim Bilgileri

●     Sertifikalar

●     Transkript Bilgileri

●     Yabancı Dil Bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İŞKUR ve özel istihdam büroları (Kariyer.net, Yenibiris.com, LinkedIn vb. dahil)

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Şirketimize aday tarafından iletilen özgeçmişler

 

Tedarikçi Çalışanı

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Araç Plaka Bilgisi

●     Araç Ruhsat Fotokopisi

●     Cinsiyet

●     Diploma Fotokopisi

●     Doğum Tarihi

●     Doğum Yeri

●     Ehliyet Fotokopisi

●     Fotoğraf

●     İmza

●     İmza Sirküleri

●     Kaşe

●     Mesleki Kimlik Fotokopisi

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     Personel Sicil Numarası

●     SGK Sicil Numarası

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Uyruk

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Çalışanlar İçin Yan Haklar Ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sosyal Sorumluluk Ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sosyal Sorumluluk Ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Askerlik Durumu Belgeleri

●     Bordro Bilgileri

●     Çalışan Hakkında Yapılan Resmi Yazışmalar

●     Çalışmaya Uygunluk Raporu, Puantaj Bilgileri, Mesai Kayıtları, Devam Çizelgeleri vb.

●     Fotoğraf

●     İşe Başlama Tarihi

●     İşten Ayrılış Tarihi

●     İzin (idari ve yıllık izin)

●     Özgeçmiş Bilgileri

●     Performans Değerlendirme Raporları

●     Pozisyon-unvan bilgileri

●     Referans Bilgileri

●     SGK işe giriş bildirgesi

●     SGK işten ayrılış bildirgesi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Bilgisayar Kullanım Bilgisi

●     Diploma Bilgileri

●     Gidilen Kurs Bilgileri

●     Meslek İçi Eğitim Bilgileri

●     Sertifikalar

●     Transkript Bilgileri

●     Yabancı Dil Bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura, senet, çek bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sözleşme

Özel Nitelikli Kişiler Veriler

Özel nitelikli kişisel veriler; kişinin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileridir.

Özel nitelikli kişisel veriler, diğer veri kategorilerine oranla daha yüksek koruma gerektirirler. Bu tür verileri işlemek için ayrıca bilgilendirme yapılması gerektiği KVKK uyarınca düzenlenmiştir.

Sağlık Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Sağlık Raporu

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Sağlık verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen; “Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel verilerin ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KVKK’nın 6. maddesinde sayılan sebepler haricinde Sağlık verilerinizin işlenmesinin gerekmesi durumunda ise açık rızanız alınarak sağlık veriniz işlenecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●      Sağlık Raporları

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbiri Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Sabıka Kaydı Belgesi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Birinci fıkrada sayılan sağlık ve cinsel hayat dışındaki kişisel veriler, kanunlarda öngörülen hâllerde ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

KVKK’nın 6. maddesinde sayılan sebep haricinde Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri verilerinizin işlenmesinin gerekmesi durumunda ise açık rızanız alınarak Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri veriniz işlenecektir. 

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

 

Tedarikçi Yetkilisi

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Araç Plaka Bilgisi

●     İmza

●     İmza Sirküleri

●     Kaşe

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     Pasaport Fotokopisi

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Vergi Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

●     İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sosyal Sorumluluk Ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Raporlama sistemi aracılığıyla

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     Diğer Telefon

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

●     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sosyal Sorumluluk Ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Raporlama sistemi aracılığıyla

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

●     Dava Dosyasındaki Bilgiler

●     İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Banka Hesap Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sözleşme

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura, senet, çek bilgileri

●     Talep bilgisi

●     Sipariş bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sözleşme

 

Alt Yüklenici Çalışanı

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Anne - Baba Adı

●     Araç Plaka Bilgisi

●     Araç Ruhsat Fotokopisi

●     Askerlik Durum Belgesi - Muafiyet Belgesi

●     Cinsiyet

●     Diploma Fotokopisi

●     Doğum Tarihi

●     Doğum Yeri

●     Ehliyet Fotokopisi

●     Fotoğraf

●     İmza

●     Medeni Durum

●     Mesleki Kimlik Fotokopisi

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     SGK Sicil Numarası

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Uyruk

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

●     Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Otopark Giriş-Çıkış Kayıtları

●     Sağlık Raporları

●     Sözleşme

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

●     Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sağlık Raporları

●     Sözleşme

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     AGİ Kapsamındaki Bilgileri

●     Askerlik Durumu Belgeleri

●     Bordro Bilgileri

●     Çalışan Hakkında Yapılan Resmi Yazışmalar

●     Çalışmaya Uygunluk Raporu, Puantaj Bilgileri, Mesai Kayıtları, Devam Çizelgeleri vb.

●     Disiplin Soruşturması

●     Fotoğraf

●     İşe Başlama Tarihi

●     İşten Ayrılış Tarihi

●     İzin (idari ve yıllık izin)

●     Önceki İşyerinden Alınan Bonservis-Hizmet-Çalışma Belgesi

●     Özgeçmiş Bilgileri

●     Performans Değerlendirme Raporları

●     Pozisyon-unvan bilgileri

●     Referans Bilgileri

●     SGK işe giriş bildirgesi

●     SGK işten ayrılış bildirgesi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

●     Sağlık Raporları

●     Sözleşme

Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Bilgisayar Kullanım Bilgisi

●     Diploma Bilgileri

●     Gidilen Kurs Bilgileri

●     Meslek İçi Eğitim Bilgileri

●     Sertifikalar

●     Transkript Bilgileri

●     Yabancı Dil Bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

●     Sözleşme

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura, senet, çek bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sözleşme

Aile Bireylerine Ait Bilgiler

İşlenen Kişisel Veriler

●     Aile bireylerinin ad ve soyadları

●     Aile bireylerinin iletişim bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Başvuru Formu

●     İş Sözleşmesi

●     Sağlık Raporları

●     Sözleşme

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Banka Hesap Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     İştiraklar ve Grup Şirketleri

●     Sözleşme

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

●     Dava Dosyasındaki Bilgiler

●     İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     Sözleşme

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Araç Ruhsat Bilgisi

●     CCTV Kayıt Bilgileri

●     Giriş-Çıkış Kayıt Bilgileri

●     Plaka Bilgisi

●     Ziyaret edilen ad, soyad

●     Ziyaret nedeni

●     Ziyaret tarihi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

●     Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     CCTV Kayıtları

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Otopark Giriş-Çıkış Kayıtları

Lokasyon Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Araç takip sistemi verileri

●     Bulunduğu yerin konum bilgileri

●     Mobil cihaz konum verileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Özel Nitelikli Kişiler Veriler

Özel nitelikli kişisel veriler; kişinin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileridir.

Özel nitelikli kişisel veriler, diğer veri kategorilerine oranla daha yüksek koruma gerektirirler. Bu tür verileri işlemek için ayrıca bilgilendirme yapılması gerektiği KVKK uyarınca düzenlenmiştir.

Sağlık Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Akciğer Grafisi

●     Alkol Kullanım Bilgisi

●     Engellilik Durumuna Ait Bilgiler

●     Hemogram

●     Hepatit Marketleri

●     Kan Grubu Bilgisi

●     Kullanılan Cihaz ve Protez Bilgileri

●     Özlük dosyasında yer alan tüm sağlık bilgileri

●     Sağlık Raporu

●     Sigara Kullanım Bilgisi

●     Tedavi Bilgileri

●     Teşhis Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Sağlık verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen; “Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel verilerin ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KVKK’nın 6. maddesinde sayılan sebepler haricinde Sağlık verilerinizin işlenmesinin gerekmesi durumunda ise açık rızanız alınarak sağlık veriniz işlenecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     Sağlık Raporları

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbiri Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ceza Mahkumiyeti Bilgisi

●     Güvenlik Tedbirleri Bilgisi

●     Sabıka Kaydı Belgesi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Birinci fıkrada sayılan sağlık ve cinsel hayat dışındaki kişisel veriler, kanunlarda öngörülen hâllerde ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

KVKK’nın 6. maddesinde sayılan sebep haricinde Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri verilerinizin işlenmesinin gerekmesi durumunda ise açık rızanız alınarak Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirleri veriniz işlenecektir. 

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     Sözleşme

 

 

Alt Yüklenici Yetkilisi

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     İmza

●     Kaşe

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     T.C. Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     Sözleşme

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

●     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Performans Değerlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     Sözleşme

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Banka Hesap Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi,

●     Sözleşme

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

●     Dava Dosyasındaki Bilgiler

●     İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura, senet, çek bilgileri

●     Sipariş bilgisi

●     Talep bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Lokasyon Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Araç takip sistemi verileri

●     Bulunduğu yerin konum bilgileri

●     Mobil cihaz konum verileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

 

İş Ortağı

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Araç Plaka Bilgisi

●     Doğum Tarihi

●     Ehliyet Fotokopisi

●     Fotoğraf

●     İmza

●     İmza Sirküleri

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     Pasaport Fotokopisi

●     Pasaport Numarası

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Vergi Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

●     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Banka Hesap Bilgileri

●     Banka Hesap Dökümü

●     Gelir Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

●     Dava Dosyasındaki Bilgiler

●     İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura, senet, çek bilgileri

●     Sipariş bilgisi

●     Talep bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Sözleşme

İş Ortağı (Ajanslar)

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     İmza Sirküleri

●     T.C. Kimlik Numarası

●      Vergi Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf e-ticaret sitesi

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

●     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

●     Sosyal Medya Hesap İsimleri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf eTicaret Sitesi

●     Üçüncü taraflarca yaratılan Takip Çerezleri (örn. Hotjar)

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Yapılan harcamalara ilişkin bilgiler

●     Gider ve harcama bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf eTicaret Sitesi

●     Üçüncü taraflarca yaratılan Takip Çerezleri (örn. Hotjar)

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf eTicaret Sitesi

●     Üçüncü taraflarca yaratılan Takip Çerezleri (örn. Hotjar)

 

Ürün veya Hizmet Alan Kişi

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     İmza

●     İmza Sirküleri

●     Kaşe

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Vergi Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     İlgilinin açık rızası

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sosyal medya hesapları

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     Diğer Telefon

●     E-Posta Adresi

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

●     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     İlgilinin açık rızası

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sosyal medya hesapları

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Banka Hesap Bilgileri

●     Kredi Kartı Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Lokasyon Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Araç takip sistemi verileri

●     Bulunduğu yerin konum bilgileri

●     Mobil cihaz konum verileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Üretim Ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sosyal medya hesapları

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura, senet, çek bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Diğer basılı formlar

●     Sözleşme

Ürün veya Hizmet Alan Kişi (Abone)

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     İmza

●     İmza Sirküleri

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Vergi Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     Sözleşme

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

●     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Banka Hesap Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     İş Sözleşmesi

●     Sözleşme

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

●     Dava Dosyasındaki Bilgiler

●     İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Fatura, senet, çek bilgileri

●     Talep bilgisi

●     Sipariş bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Saklama Ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Sözleşme

Ürün veya Hizmet Alan Kişi (Reklam Verenler)

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     İmza Sirküleri

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Vergi Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf eTicaret Sitesi

●     Üçüncü taraflarca yaratılan Takip Çerezleri (örn. Hotjar)

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     Faks Numarası

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

●     Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Adresi

●     Sosyal Medya Hesap İsimleri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf eTicaret Sitesi

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Yapılan harcamalara ilişkin bilgiler

●     Gider ve harcama bilgileri

Kişisel Verilerinİşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

 

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

●     Sözleşme

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf eTicaret Sitesi

●     Üçüncü taraflarca yaratılan Takip Çerezleri (örn. Hotjar)

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Talep bilgisi

●     Sipariş bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

●     Sözleşme

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

●     Üçüncü taraf eTicaret Sitesi

●     Üçüncü taraflarca yaratılan Takip Çerezleri (örn. Hotjar)

 

Potansiyel Ürün veya Hizmet Alıcısı 

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

 

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgilinin açık rızası

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Stratejik Planlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgilinin açık rızası

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme (sadakat programları dahil)

 

 

Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim Kurulu Üyelerine ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgilendirme sadece Yönetim Kurulu Üyelerimizin erişebileceği şekilde yapılmıştır.

 

Milliyet eski Yönetim Kurulu Üyesi iseniz, dilerseniz işbu Aydınlatma Metninde yer alan başvuru yöntemlerinden biri ile işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

Ziyaretçi

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Araç Plaka Bilgisi

●     Cinsiyet

●     Doğum Tarihi

●     Doğum Yeri

●     Medeni Durum

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Uyruk

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

●     Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Otopark Giriş-Çıkış Kayıtları

●     Sağlık Raporları

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

●     Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Kanunlarda açıkça öngörülmesi hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sağlık Raporları

Lokasyon Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Araç takip sistemi verileri

●     Bulunduğu yerin konum bilgileri

●     Mobil cihaz konum verileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

●     Lojistik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Tedarik Zinciri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sosyal medya hesapları

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Araç Ruhsat Bilgisi

●     CCTV Kayıt Bilgileri

●     Giriş-Çıkış Kayıt Bilgileri

●     Plaka Bilgisi

●     Ziyaret edilen ad,soyad

●     Ziyaret nedeni

●     Ziyaret tarihi

●     Ziyaret zamanı/süresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

●     Ziyaretçi Kayıtlarının Oluşturulması Ve Takibi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     CCTV Kayıtları

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Otopark Giriş-Çıkış Kayıtları

Özel Nitelikli Kişiler Veriler

Özel nitelikli kişisel veriler; kişinin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileridir.

Özel nitelikli kişisel veriler, diğer veri kategorilerine oranla daha yüksek koruma gerektirirler. Bu tür verileri işlemek için ayrıca bilgilendirme yapılması gerektiği KVKK uyarınca düzenlenmiştir.

Sağlık Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Tedavi Bilgileri

●     Teşhis Bilgileri

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Acil Durum Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İş Sağlığı / Güvenliği Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Sağlık verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen; “Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel verilerin ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

KVKK’nın 6. maddesinde sayılan sebepler haricinde Sağlık verilerinizin işlenmesinin gerekmesi durumunda ise açık rızanız alınarak sağlık veriniz işlenecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sağlık Raporları

 

Konuk, Yarışmacı

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Doğum Tarihi

●     Ehliyet Fotokopisi

●     Fotoğraf

●     İmza

●     İmza Sirküleri

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     Pasaport Fotokopisi

●     Pasaport Numarası

●     T.C. Kimlik Numarası

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     İş Telefonu Numarası

●     İş Yeri Adresi

●     İş Yeri İsmi-Ünvanı

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Gelir Bilgileri

●     Banka Hesap Dökümü

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●      İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Diğer basılı formlar

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

 

Etkinlik Davetlileri (Sanatçılar vb.)

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     İmza Sirküleri

●     Kaşe

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Sosyal Sorumluluk Ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi

●     Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Çalışan Memnuniyeti Ve Bağlılığı Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi

●     Sosyal Sorumluluk Ve Sivil Toplum Aktivitelerinin Yürütülmesi

●     Sponsorluk Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Bir toplantıya veya etkinliğe katılımda

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     İlgili tarafından beyan edilen belgeler

●     Sözleşme

 

Çevrimiçi Kullanıcı (İnternet Sitesi Ziyaretçisi)

www.milliyet.com.tr web sitemizi ziyaretleriniz sırasında çerezler aracılığı ile işlenmekte olan kişisel verilerinize ilişkin ayrıntılı bilgiye https://www.milliyet.com.tr/veri-politikasi/ adresinde yer alan çerez politikamızdan ulaşabilirsiniz.

 

Çerez politikasında belirtilen çerezler aracılığı ile işlenmekte olan verileriniz dışında aşağıda ayrıntılarını bulabileceğiniz işlem güvenliği bilgileriniz işlenmektedir.

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Ad, Soyad

●     Cinsiyet

●     Doğum Tarihi

●     Fotoğraf

●     Nüfus Cüzdanı-Kimlik Fotokopisi

●     Rumuz

●     T.C. Kimlik Numarası

●     Üye ID

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Çevrimiçi platform üyelik sistemi (Şirketimiz tarafından işletilen)

●     İlgi sistemleri ve elektronik cihazlar (herhangi bir form olmaksızın toplanan veriler-örn:erişim logları- vs.)

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Cep Telefonu Numarası

●     E-Posta Adresi

●     İkametgah İlmuhaberi (Yerleşim Yeri Belgesi)

●     İkametgah-Posta Adresi

●     Ülke / Şehir Bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Çevrimiçi platform üyelik sistemi (Şirketimiz tarafından işletilen)

●     İlgi sistemleri ve elektronik cihazlar (herhangi bir form olmaksızın toplanan veriler-örn:erişim logları- vs.)

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Adli Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

●     Dava Dosyasındaki Bilgiler

●     İdari Makamlarla Yazışmalardaki Bilgiler

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

●     Hukuk İşlerinin Takibi Ve Yürütülmesi

●     Talep / Şikayetlerin Takibi

●     Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)           

●     İlgi sistemleri ve elektronik cihazlar (herhangi bir form olmaksızın toplanan veriler-örn:erişim logları- vs.)

İşlem Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Şifre ve Parola Bilgileri

●     Üyelik Tarihi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Çevrimiçi platform üyelik sistemi (Şirketimiz tarafından işletilen)

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Eğitim Durumu

●     Meslek Bilgisi

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Çevrimiçi platform üyelik sistemi (Şirketimiz tarafından işletilen)

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

Pazarlama Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

●     Çerez kayıtları

Kişisel Verilerin

İşlenme Amaçları

●     Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

●     İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi

●     Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Pazarlama Analiz Çalışmalarının Yürütülmesi

●     Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

●     Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Milliyet tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

●     İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

●     Çevrimiçi elektronik formlar (örn. web sitesi iletişim formu)

●     Çevrimiçi platform üyelik sistemi (Şirketimiz tarafından işletilen)

●     Platformumuz tarafından yaratılan Çerezler

●     Üçüncü taraflarca yaratılan Takip Çerezleri (örn. Hotjar)

 

  1. Kişisel Verileriniz Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabilecektir?

Kişisel verileriniz,

  • Yasal düzenlemenin öngördüğü kapsamda faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, çalışanlar için iş akdi ve mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi amaçlarıyla Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları’na,
  • Bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, insan kaynakları süreçlerinin planlanması, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi ve sözleşme süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla İştirakler ve Bağlı Ortaklıklar’a,

 

  • Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, tedarik zinciri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi ve lojistik faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla Tedarikçi Yetkililerine ve Çalışanları’na
  • Mal veya hizmet satış süreçlerinin yürütülmesi, ürün veya hizmetlerin pazarlama süreçlerinin yürütülmesi, pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi ve reklam / kampanya / promosyon süreçlerinin yürütülmesi amaçlarıyla İş Ortakları’na,
  • Yalnızca Çalışan Adayları’na ait kişisel veriler bu konuda verecekleri izne bağlı olarak; grup şirketlerinin daha etkili insan kaynakları politikası ve süreçleri yürütmesi, gerektiğinde iş başvurusu olumsuz sonuçlanan Çalışan Adayı’na diğer grup şirketlerimiz içerisinde alternatif ya da daha iyi bir pozisyon için teklif sunulabilmesi ve aday havuzu oluşturulabilmesi amaçlarıyla Grup Şirketlerimiz’e

 

KVKK’nın Aktarıma ilişkin 8. maddesindeki veya Yurtdışına Aktarıma ilişkin 9. maddesindeki kurallara uyularak ve gerekli teknik ve idari tedbirler alınarak, sadece ilgili amacın gerçekleşmesi için gerekli olan kadarı aktarılabilecektir.

 

  1. Kişisel Verileriniz Ne Kadar Süre ile Saklanır?

 

Kişisel verileriniz, kanunda veya ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Kanunda veya ilgili mevzuatta bir süre öngörülmemişse; işlenme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olmak kaydıyla belirlenen makul sürelerce saklanmaktadır.

 

  1. İlgili Kişi Olarak Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız Nelerdir?

 

Kişisel verilerinize ilişkin;

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz.

 

5. İlgili Kişi Olarak Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz      İlgili Kişi Başvuru Formu aracılığıyla;

  • kvkkbasvuru@milliyet.com.tr adresine elektronik posta göndererek,
  • Geçerli bir kimlik belgesi ile Milliyet’e bizzat başvurarak,
  • Islak imzalı ve kimlik fotokopisi ile “100.Yıl Mahallesi, 2264 Sokak, Demirören Medya Center, No: 1/51 34204 Bağcılar, İstanbul / Türkiye” adresine göndererek,
  • Mobil imza veya güvenli elektronik imza ile imzalayıp kvkkbasvuru@milliyet.com.tr adresine e-posta göndererek,
  • Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle milliyetgazetecilik@hs03.kep.tr kayıtlı elektronik posta (KEP) adresine göndererek,

Milliyet’e iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda isim, soyisim, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

  1. Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Talepleriniz Ne Kadar Sürede Cevaplanır?

 

Kişisel verilerinize ilişkin talepleriniz değerlendirilerek, Milliyet’e ulaştığı tarihten itibaren en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde cevaplandırılır. Talebinizin kabul edilmesi veya gerekçesi açıklanarak reddedilmesi halinde cevabımız başvuruda belirttiğiniz adrese posta veya elektronik posta yolu başta olmak üzere eğer mümkünse talebinizin yapıldığı usulle size iletilir.