Geri Dön
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı ne ifade ediyor?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı ne ifade ediyor?

Türkiye'nin en ünlü çiftlerinden biri olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, boşanacaklarını açıkladı, çift daha sonra adliye çıkışında tek celsede boşandıklarını açıkladı. Biz de olaya Molatik olduk ve "Ayrılığın gözle görülür nedenleri ne, Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı neden boşandı?" sorularına kendimizce cevap aradık.

Andaç Üzel
Andaç Üzel

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, birlikte olduklarını açıkladıklarından beri magazin dünyasının en dikkat çeken isimlerinden birisi. Her zaman ülke gündemindeki yerini koruyan ve televizyon yayıncılığından önemli bir yere sahip olan Acun Ilıcalı, yaptığı ve söylediği her şeyle gündeme geliyorken, Şeyma Subaşı gibi dikkat çekici bir isimle yaşadığı ilişkinin de gündeme gelmesi kaçınılmazdı. Nitekim, öyle oldu. İlişkinin en büyük anlarına birlikte tanıklık ettik. Şimdi ise bu iki isim, resmiyet kazanan bir boşanma açıklamasıyla karşımızda.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, boşanmalarıyla da gündemde uzun bir süre kalacağa benziyor. Hakkında konuşacağımız çok fazla şey olmamasıyla birlikte, ikilinin bu beklenmedik ayrılığının perde arkası çok araştırılıyor ve konuşuluyor.

Düğünleri de çok konuşulmuştu

Tıpkı düğünleri gibi... Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, dikkat çeken bir düğünle dünya evine girmişti. A bir davetli listesi, görkemli bir tören, sağlam hazırlık derken, düğünden paylaşılan her kare sosyal medyada gündem oldu, oradan buraya gelen her haberin de üzerinde epey konuşuldu. Son yılların en çok konuşulan çiftlerinden birisi haline geldi çift. Şimdi ise magazin gündeminin yeniden şekilleneceği önemli bir virajdayız: Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ayrılığı. Nedenleriyle, ortalıkta bir anda dolanmaya başlayan ve doğruyla gerçeğin birbirine karıştığı iddialarıyla bu boşanma çok konuşulur.

Haberin Devamı

Popülerlikleri daimi

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Türk televizyonculuğuna getirdiği güncel yarışma ve yayıncılık formatlarıyla popüler oldu. Hazırladığı pek çok yapımda sunucu statüsünde de yer alması, isminin görünürlüğünü kolay kolay erişilemeyecek bir yüksekliğe çıkardı. Şeyma Subaşı ise son birkaç yılın ismi birden parlayan ünlülerinden birisi. Bu nedenle, haklarındaki yoğun tartışma kolay kolay bitecek cinsten değil ve ayrılık sonrası için de iki ismin gündemdeki yerlerini koruyacakları kesin. Acun Ilıcalı da Şeyma Subaşı da popüler olma eşiğini döneli çok oldu. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı çifti gündemi belirlemekte sonuna kadar haklı.

İddialar çok sıcak

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı ne ifade ediyor

Serin kanlılıkla bakılması gereken pek çok iddia ortada dönüyor, her popüler ilişkinin bitişinde olduğu gibi... Dile kolay, tahmin edilmeyen bir ayrılık ve bu ayrılığın getireceği iri iri dedikodular var.

Ortada dolaşan iddiaların büyük çoğunluğu aldatma/aldatılma olguları üzerinde. Fakat kimse bunların gerçek olup olmadığından emin değil. Bu nedenledir ki, beklemek ve boşanma sürecinin nasıl işlediğini izlemek gerek. Taraflar için oldukça yıpratıcı olan bir süreçte, konuya hakim olmadan ortaya atılacak tüm iddialar, yalnızca bu iki tarafa zarar verir. Acun Ilıcalı da Şeyma Subaşı da temelsiz iddialarla yargılanmayı hak edecek isimler değil. Ayrılığın nedenlerinin ne olduğu açıklanınca -ya da açıklanacak olursa- konu üzerine konuşmak ve tartışmak herkes açısından daha sağlıklı. Spekülasyonların daha önce hangi çiftleri yıprattığını biliyoruz.

Haberin Devamı

Neden şaşırdık?

Acun ılıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığı hakkında hiçbir öngörümüz olmayan çiftlerden biriydi. Tahmin edemeyeceğimiz bir ayrılıktı bu. Çiftle ilgili dedikodular, şu ana kadar hiç basına yansımadığı için gündeme bomba gibi düştü. Şaşırmamızın nedeni, çalışmadığımız yerden hazırlanmış sorularla karşılaşmış gibi hissetmemiz. Şu ana kadar bizde olumsuz bir izlenim bırakmayan bir çift olduğu için, Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ayrılığı, büyük olay yarattı.

Her iki taraftan gelecek olası açıklamaları kulağımız kirişte bekliyoruz. Bir yıl kadar önce başlayan bu evliliğin neden ve nasıl bittiğiyle ilgili iddiaların ise gündemi meşgul edeceği aşikâr.

Haberin Devamı


andac.uzel@demirorenmedya.com
twitter.com/andacuzel

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber