SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DİĞER SPOR VİDEOLARI

00:00

ÖZEL | Hande Baladın: Yıllardır hayalini kuruyoruz | Boskovic favori Türkçe kelimesini açıkladı

Eczacıbaşı Dynavit 2023-24 sezonu kadrosuyla basının karşısına geçti. Geçen sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde ve Sultanlar Ligi'nde final oynayan Eczacıbaşı'nda Kaptan Tijana Boskovic, milli yıldız Hande Baladın ve Defne Başyolcu Skorer'den Serkan Özen'in sorularını yanıtladı. Hande Baladın en büyük hayalini açıklarken Boskovic takımın en çılgınını açıkladı.

00:00

ÖZEL | Zehra Güneş: Ebrar ne yapsa yeridir | Guidetti'den Egonu'ya açık kapı

VakıfBank yeni sezon öncesi medya ile buluştu. Yeni transferleriyle sezona giriş yapan VakıfBank'ta başantrenör Guidetti, Zehra Güneş, Ayça Aykaç, Alexia Carutasu, Cansu Özbay ve Zeynep Sude Demirel, Skorer'den Serkan Özen'in sorularını yanıtladı. Guidetti'nin Egonu sorusuna verdiği yanıt dikkat çekerken Zehra Güneş, Ebrar Karakurt ile ilgili yorumda bulundu. Alexia Carutasu ise hem milli takım hem de Galatasaray futbol maçına gitmesi hakkında açıklama yaptı.

00:00

İTİRAF SERİSİ | Elif Şahin'den İlkin Aydın'a itiraz: Sana göre ben çatlağım | Ben obur değilim

Tarihi başarılar kazanan #FileninSultanları'nda İTİRAF SERİSİ tüm hızıyla devam etti. #SerkanÖzen'in sunduğu eğlenceli formata bu kez #İlkinAydın ve #ElifŞahin Skorer'e konuk oldu. İlkin'in yanıtlarına Elif Şahin'den müdahale geldi. Takımın en çatlağı ve takımın en oburu tatlı bir tartışmaya neden olurken Elif Şahin, Ebrar Karakurt ile yaptığı konuşmayı açıkladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.