SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

PEMBENAR

Tüylenme ve düzensiz adetle birlikte seyrediyor! Her kadında farklı, 'Birçok belirtisi var!

Doğurganlık çağındaki kadınlarda sık görülen hormonal bir bozukluk olarak bilinen polikistik over sendromu, yumurtalıklarda oluşan küçük kistler veya folikül adı verilen sıvı dolu keseciklerin birikmesiyle ortaya çıkıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Doç. Dr. Taha Takmaz, kadınlarda pek çok belirti ile kendini gösterebilen “polikistik over sendromu” ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Hamilelikle ilgili bildiklerinizi unutun! Her iki kişiden biri yanlış biliyor

“Sen iki canlısın, çok ye”, “Aman çay kahve içme”, “Hamileyken cinsel ilişki olmaz”... Her ne kadar iyi niyetli olsa da bu ve benzeri sözler anne adaylarına hamilelik sürecinde toplum tarafından yüklenen, doğru sanılan yanlış bilgiler. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Fatih Aktoz, hamilelik dönemine dair doğru bilinen yanlışları sıraladı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.

Vikingler'in yöntemi işe yaradı! Mutlu ve öz güvenli oluyor

İngiltere'den Danimarka'ya taşınan Yazar Helen Russell ilk taşındığında Danimarkalıların ne kadar mutlu ve sağlıklı göründüklerini fark etti. Bu farklılıktan etkilenen Russell, Britanya ve İskandinav ülkesi arasındaki kültürel farklılıklar hakkında bir kitap yazdı. İkinci kitabını ise İskandinav usulü çocuk yetiştirme üzerine oldu. İşte Russell'ın gözlemleri ve daha mutlu çocuk yetiştirmenin 6 kuralı!

Kırık saç uçlarının çözümü çok basit! Aldırış etmeyince bakın ne oluyor

Saç uçlarındaki kırıklar, sinir bozucu olabilir. Tedavi etmek için kolay ve etkili ev yapımı saç maskeleri size bu dertten kurtaracak. Kırık uçlar, sadece saçınızı sağlıksız göstermekle kalmaz, aynı zamanda saç uzamanızı da engeller. Çok yaygın olmasına rağmen, oldukça ciddi bir saç sorunudur ve buna aldırış etmemek saçınıza daha fazla zarar verecektir. Yakın zamanda saçınızı kestirdiyseniz ve hala kırık uçlar görüyorsanız, saçınızın ciddi bir beslenmeye ihtiyacı vardır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.