Evkur Yeni Malatyaspor Avrupa hedefine kilitlendi
- Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik sorumlusu Ali Ravcı, Bursaspor maçını kazanıp, Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi. Evkur Yeni Malatyaspor teknik sorumlusu Ali Ravcı, Nurettin Soykan Tesisler’nde açıklamalarda bulundu. Ravcı, Antalyaspor deplasmanına galibiyet için gittiklerini ifade ederek, "Maça da iyi başladık. İlk 30 dakika oyunun kontrolü de bizdeydi. O arada pozisyonda bulduk. Ama 30'uncu dakikadan sonra sorumsuzca yapılan bir davranış, bütün herkesin emeğini boşa götürdü. Tabi ondan sonra dengeler bozuldu. Antalyaspor biraz daha fazla iştahlandı. Akabinde ilk yarının uzatma dakikalarında yediğimiz gol biraz moralleri bozsa da, ikinci yarı yediğimiz goller var ama oyuncularımı 10 kişide olsa verdikleri mücadeleden dolayı hepsini kutluyorum. 10 kişiyle iyi mücadele ettiler. Evet, yenildik üzgünüz. Oradan belki en kötü 1 puanla ayrılabilirdik ama olmadı" dedi. Ravcı, bir gazetecinin 'Bifouma'ya Antalyaspor maçında gördüğü karttan dolayı ceza verilecek mi?' sorusuna, "Bifouma'yla ilgili kararı başkan ve yönetim kurulu alacaktır" cevabını verdi.
EN SON VİDEOLAR
- Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde son 2 yılın başpehlivanı Yusuf Can Zeybek elendi!
- Süper Lig'de 2025-2026 sezonu fikstürü çekildi! Derbi tarihleri ve maç programları belli oldu
- Liverpool'un yıldızı Diogo Jota hayatını kaybetti
- Trabzonspor'un yeni transferi Paul Onuachu şehre geldi! 'Burada bitmemiş bir işim vardı'
- Fenerbahçe'de toplanan imza sayısı açıklandı! Divan Kurulu'na teslim edildi
- Fenerbahçe'de yeni sezon formaları tanıtıldı!
- Beşiktaş'ın yeni transferi Tammy Abraham İstanbul'a geldi!
- Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nu Ahmet Çelik kazandı! Şampiyon at Cutha (TAY TV - Hipodrom.com yarış özeti)
- Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nu Ahmet Çelik kazandı! Şampiyon at Cutha (TAY TV - Hipodrom.com yarış özeti)
- Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu için geri sayım!