SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

PROGRAM VİDEOLARI

00:00

Hocam O Kadar Değil #3 | Aykut Kocaman'ı bilemediler! 2013 yılının Süper Lig asist kralı kim?

Skorer ve Fanatik'in yepyeni yarışma formatı 'O Kadar Değil Hocam' başladı. Hem eğlendiren hem de spor bilgisini sorgulatan yarışma programının bu haftaki konukları Skorer'den Serkan Özen, Ahmet Turna ve Fanatik editörleri Mete Utku, Caner Kolağasıgil oldu. Nergis Aşkın'ın terleten sorularına cevap vermekte oldukça zorlanırken editörler, bazen yanıtları abartarak 'O KADAR DEĞİL HOCAM' dedirtti.

00:00

Sonradan Voleybol GURMESİ | Yılın en viral voleybol videolarını oyladık

2024'ün ilk günlerinde geride bıraktığımız 2023 yılının EN VİRAL VOLEYBOL videolarını oyladık. Skorer'den Serkan Özen'in hazırladığı Nergis Aşkın'ın sunduğu programda Ebrar Karakurt'tan Eda Erdem'e, Zehra Güneş'ten Hande Baladın'a, Filenin Sultanları'ndan Fenerbahçe'ye kadar birçok video mercek altına alındı. EN beğendiğiniz videoyu yorumlara yazmayı unutmayın, görüşlerinizi bekliyoruz.

00:00

SOKAK FUTBOLU | Gedson A Milli Takıma mı? | Kenan Yıldız ve 'İstanbul devi'| Kuntz'u yiyen isim

Skorer'in yeni formatı SOKAK FUTBOLU'nda Nergis Aşkın ve Serdar Sarıdağ taraftar ve esnafın nabzını tutuyor. Bu hafta Sultanahmet'te çekilen programda Milli Takım'da yaşananlar mercek altına alındı. Gedson & A Milli Takım iddiaları, Kuntz'u yiyen kişi? Kenan Yıldız ve Süper Lig devinin bağlantısı... Daha birçok konunun konuşulduğu eğlenceli programda ödüllü bilgi yarışması da yapıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.