Geri Dön
Aslı Enver ve Kerem Tunçeri ilişkisindeki iddialar neydi?

Aslı Enver ve Kerem Tunçeri ilişkisindeki iddialar neydi?

Ekranların sevilen yüzü Aslı Enver ve basketbolcu Kerem Tunçeri henüz doğruluğu tartışılır ilişkileriyle gündemde bu aralar. Haberin çıkışı sonrasında iddiaların da ardı arkası kesilmedi. Peki neydi o iddialar?

Meltem Arslan Yeşil
Meltem Arslan Yeşil

Bilindiği üzere Aslı Enver’in inişli çıkışlı devam eden Murat Boz'la ilişkisi kısa süre önce bitti. Kimi Aslı Enver'in artık evlenmek istediğini, Boz’un ise yanaşmadığını söylese de ikili hiçbir zaman ilişkinin neden bittiğine dair herhangi bir açıklama yapmadı, yalnızca her iki taraf da kesin olarak bittiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Malumunuz, ünlüyseniz ve şöhretiniz yüksekse attığınız her adım, yediğiniz, içtiğiniz, paylaşımlarınız hepsi gerek hayran kitlesi gerek magazinciler tarafından takip ediliyor. Aslı Enver de bunlardan biri. Enver’i 'Hayat Bilgisi' ve 'Kavak Yelleri' dizisinden beri çok beğenirim. Oyunculuğu, duruşu ve sansasyonel herhangi bir duruma sebebiyet vermemesi de bu olumlu bakış açısını destekler nitelikte. Haliyle Enver hayranlarının onun mutluluğunu ne denli önemsediğini sosyal medya takipçileri iyi bilir.

Hayranları ikiye bölündü

Birkaç gün önce Aslı Enver’in basketbolcu Kerem Tunçeri ile ilişkisi magazin basınına yansıyınca tabii Enver hayranları da ikiye bölündü. Kimi çok mutlu olacağına inandığını ve çok yakıştıklarını söylese de kimi üzüleceği yönünde yorumlar yaptı.

Haberin Devamı

İddialar neydi?

İddiaların çıkış noktası, Tunçeri’nin geçmişte yaşadığı evliliği ve ilişkisiydi. Bazı fenomenler de kendilerine Tunçeri tarafından sosyal medyadan atılan mesajları ifşa etti. Yapılanı iyi niyetli bulmamakla birlikte maalesef bazı sosyal medya fenomenlerinin popülarite ve tanınabilirlik açısından durumu kullandıkları kanaatindeyim. Özellikle bir ilişki haberi sonrasında aportta bekleyip yaşadıklarını malzeme haline getirmesi, akılları bulandırmak adına yapılan hamleler diye düşünüyorum. Zaten bu aralar birçok ünlü aynı yöntemlerle ifşalanıyor ve magazin haberlerinde yer alıyor.

Kızgın olduğu söyleniyor

İlişki, adı üstünde iki kişi arasında yaşanmalı ve mahremiyeti korunmalı; ancak ünlüyseniz ve ekran önündeyseniz bunlar da bedelleri elbette. Her hareketlerine anlam yüklüyoruz, yorumluyoruz. Bazısı yaşadığı her anı kameralar önünde yaşamayı tercih ederken, Enver’in özel hayatını konuşmaktan hoşlanmadığını, kendi halinde sessiz, sakin bir yaşam sürdüğünü çoğumuz biliyoruz. Hoş henüz yaşanıp yaşanmadığını dahi bilmiyoruz, iki taraf da ilişkiyi henüz doğrulamadı ve yalanlamadı da. Yalnızca Tunçeri Instagram hesabında gerçeğe aykırı iddia ve paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri başlatacağını paylaştı takipçileriyle. Aslı Enver’in ise iddialar sebebiyle oldukça kızgın olduğu ve ilişkiyi bitirdiği söyleniyor ancak Enver’den konuya ilişkin hiçbir açıklama gelmedi henüz.

Haberin Devamı

Aslı Enver ve Kerem Tunçeri ilişkisindeki iddialar neydi

Biri genç, güzel, başarılı bir kadın... Diğeri ise kendi kulvarında başarılara imza atmış profesyonel bir basketbolcu. Enver’in duygusal biri olduğunu geçmişteki ilişkisinden de biliyoruz.

Söylentiler etkiler mi bilinmez; ancak yaşadıklarından ders çıkardığını düşünürsek mantıklı kararlar alıp doğru hamleler yapacağından da şüphem yok.

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber