Geri Dön
Belçika'nın yükselen yıldızı Angele ve 'Tout Oublier' hit'i

Belçika'nın yükselen yıldızı Angele ve 'Tout Oublier' hit'i

Her döneme mutlaka bir Fransızca şarkı damga vuruyor. Son yılların en büyük çıkış yapan isimlerinden biri de Angele. Her ne kadar şarkıları Frasnızca olsa da aslında yarışmaya Belçika'nın Valonya bölgesinden katılıyor...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Henüz daha 20'lerinde

Angele, Belçika'nın en büyük yıldızlarından biri. Sıcak, sempatik imajı ve vokaliyle onu sevmemek imkânsız. Her ne kadar sadece 23 yaşında olsa da şimdiden ülkesi Belçika, Fransa ve İsviçre'de büyük bir yıldız olmayı başardı. Bunun en büyük nedeni ise ilk stüdyo albümü 'Brol'du tabii ki. Özellikle Romeo Elvis ile birlikte söyledikleri 'Tout Oublier' ve solo kaydettiği 'Balance Ton Quoi' gibi şarkılar, Angele'in adını tüm dünyaya duyurdu.

Şarkı "Buram buram hit'im" diyor

'Brol' albümünün başarısının sırrında yatan şey ise elbette 'Tout Oublier' hit'i... Romeo Elvis ile birlikte retro bir videoya sahip olan şarkı o kadar naif ve sıcak ki, Fransızcayı kaba bulanların bile bu şarkıyı sevmeleri gayet mümkün. Şarkı buram buram "Ben hit'im" diyor adeta. Angele'in bu başarısının tesadüfi olmadığının en büyük kanıtı da tabii ki 'Brol'un 'La Suite'li 'ek' versiyonu.

Birkaç şarkı ekleyerek tekrar yayınladı

Şu aralar Angele'in 'Perdus' şarkısına Molatik olmuş vaziyetteyim. Ve stratejik olarak da ilk albümü 'destekleyen', birkaç şarkı eklenerek çıkartılan bir 're' albüm çıkarma fikrini doğru buluyorum. Şu aralar Angele, hem büyük başarısının ilk yıl dönümünü yaşıyor, hem de müziğini biraz daha çeşitlendiriyor. Henüz daha 20'li yaşlarında olduğunu düşünürsek Angele'in adını önümüzdeki yıllarda muhakkak daha çok duyacağız gibi gözüküyor.

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler