Geri Dön
Biran Damla Yılmaz ile İlker Kaleli neden ayrıldı?

Biran Damla Yılmaz ile İlker Kaleli neden ayrıldı?

Geçtiğimiz aylarda Biran Damla Deniz ile İlker Kaleli'nin ilişkiye başladıklarını öğrenmiştik. Fakat Biran Damla Yılmaz, yeni açıklamasında güzel bir şekilde başlayan arkadaşlıklarının bittiğini söyledi. Peki Biran Damla Yılmaz ile İlker Kaleli neden ayrıldı? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Sebep görüş ayrılığı...

Yakın zamanda ünlü oyuncular Biran Damla Damla Yılmaz ile İlker Kaleli arasında bir ilişkinin başladığını öğrenmiştik. Geçtiğimiz günlerde ise Baraj dizisinin Nehir'i Biran Damla Yılmaz, İlker Kaleli ile 2 aydır süren arkadaşlıklarının bittiğini söyledi. Güzel oyuncu, ilişkiyi noktalamalarının sebebini ise görüş ayrılıkları olduğunu belirtti.

"İlişkiye aynı yerden bakmıyormuşuz"

Yaklaşık iki aydır oyuncu İlker Kaleli ile aralarında güzel bir arkadaşlık başladığını söyleyen Biran Damla Yılmaz, aslında bu ilişkinin sonlanmasını gayet güzel bir şekilde açıklamış ve “İlişkiye aynı yerden bakmıyormuşuz. Arkadaşlığımız birlikteliğe dönüşmedi. Hayırlısı böyleymiş” demiş.

Her ilişkide yaşanabilecek bir durum

Biz genel olarak ilişkilerin başlamasına aşırı seviniyoruz, bir o kadar da bitmesine aşırı üzülüyoruz. Hal böyle olunca da ilişkilere yüklediğimiz anlam, yoğunlaşıyor. Fakat objektif olarak bakıldığında ilişkiler başladığında aslında bir tanıma döneminden geçer ve çiftler, anlaşıp anlaşmadığını görme fırsatı bulur. Bu çok normal. Eğer anlaşılıyorsa ilişki devam eder, anlaşmazlık olursa da güzel bir şekilde noktalanır, bu da gayet normal. Biran Damla Yılmaz ve İlker Kaleli de böyle bir yolculuğa başlamışlar ve birbirlerini tanıma fırsatı bulduktan sonra da anlaşamadıklarına karar vermişler. Bu durumu aşırı bir duygu yoğunluğuyla yaşamaya gerek yok. Yani her ilişkide yaşanabilecek bir durum. Biran Damla Yılmaz ve İlker Kaleli gibi isimlerin ünlü olması, bu durumu değiştirmemeli.

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber