Geri Dön
Burcu Güven'in yeni şarkısı nasıl olmuş?

Burcu Güven'in yeni şarkısı nasıl olmuş?

Sonbahar geldi geçiyor, haliyle duygusal şarkılar da listelerimizdeki yerini alıyor. Onlardan birisi de Burcu Güven’in Sensizliğin Zamanı Yok parçası. Bu defa Burcu Güven ve Sensizliğin Zamanı Yok parçasına Molatik olduk…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Yıllar boyu severek izlediğimiz dizi Çocuklar Duymasın’ın, dizi kadar fenomen bir şarkısı vardı. Hepimiz en az bir kere olsa da dinlemişizdir onu. İşte o parçanın sahibi Burcu Güven’di. Başarılı melodileri ve Burcu Güven’in sesiyle efsaneler arasında yer almıştı jenerik müziği. Devam eden yıllarda Burcu Güven birçok başarılı işe daha imza attı.

Haberin Devamı

Listelerde yerini alacak gibi

Burcu Güven’in son parçası ise Sensizliğin Zamanı Yok oldu. Single olarak çıkardığı esere bir de klip çekti. Pandemi sürecinde evde kaldığımız şu günlerde eşsiz İstanbul kareleriyle bizi buluşturdu klipler, oldukça güzel bir çalışma olmuş. İstanbul, Burcu Güven’le güzel bir düet yapmış oldu.

Şarkıya gelecek olursak, duygusal altyapısı bizleri kendine kolaylıkla çekiyor. Sonbaharın verdiği duygusal dönemin de klipte kullanılması kısa sürede parçadan çokça söz edileceğini gösteriyor. Söz müzik de kendisine ait, düzenlemesi ise parçanın Aydın Sarman’a ait.

Burcu Güven “Bu şarkı, aşk ve sevginin bilinen zaman kavramları içine sığmayacak kadar boyutsuz olduğunu; bu özel duyguların sevgilinin yokluğunda bile büyüdüğünü ve değerini koruduğunu sufi bir felsefe ile anlatıyor” sözleriyle anlatmış parçayı. Katılmamak elde değil.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram: Selçuk Bulut

Benzer İçerikler