Geri Dön
Cemal Can 'Kahraman'la hayallerinin peşinde

Cemal Can 'Kahraman'la hayallerinin peşinde

'Survivor 2020'yle birlikte herkesin sevdiği bir isim haline dönüşmüş olan Cemal Can Canseven hayallerinin peşinden hızla gidiyor. 25 Mart'ta yayınladığı 'Kahraman' şarkısıyla da büyük bir çıkış yaptı. Peki Cemal Can Canseven 'Kahraman'la beklentileri karşılayabildi mi?

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli ve Gülşen Aybaba...

Survivor 2020'nin en sevilen en dobra isimlerinden biriydi Cemal Can. 'Survivor 2020' hayallerinden biriydi ve Survivor 2020 başta olmak üzere birçok hayalini adım adım gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor. 'İşte bu Benim Masalım'la oyunculuk hayalini gerçekleştirmişken 'Kahraman'la da bir hayalini daha gerçekleştirdi. Kısa bir süre içerisinde Youtube Trendler'de bir numaraya çıkan ve yaklaşık 4 milyon izlenen, söz ve bestenin Sinan Akçıl'a ait olduğu düzenlemesini Mustafa Ceceli'nin yaptığı 'Kahraman'ın yönetmen koltuğunda ise Gülşen Aybaba oturuyor.

'Kahraman'ımız çocukluk hayallerimiz


Oldukça başarılı isimlerle güzel bir çalışmaya imza atan 'Kahraman' bence beklentilerin bir tık altında. Ortada büyük bir emek ve çabanın olduğu her halinden belli olan 'Kahraman' biraz mesaj kaygılı ve sıradan. 'Kahraman'ın klibinde de; yaptığı işle olduğu kişinin çok ayrı olduğu, karakteri çok daha farklı olan fakat sıradan ve sıkıcı işler yapmak zorunda kalan fanusa sıkışmış birini görüyoruz. Bu fanusa sıkışmış kişiyi kurtaran da bir çocuk yani asıl 'Kahraman'. Klipte ve şarkının sözlerinde, "Bizim çocukluk hayallerimiz ve çocukluğumuz bizim kahramanımız" mesajı verilmek isteniyor.

Konferansta konuşuyormuş gibi...


Fakat hem şarkının hem klibin bu kadar mesaj kaygılı oluyor olması Cemal Can'ı konferansta akıcı bir konuşma yaparken dinliyormuşuz hissiyatı veriyor. İlk şarkısı olması sebebiyle böyle bir durum olması tabii ki çok muhtemel. Kesinlikle kötü bir iş değil. Gayet hareketli, enerjik, Cemal Can gibi kıpır kıpır bir şarkı. Şarkıda ve klipte emeği geçen herkesin çabasına sağlık. Güzel bir iş olmuş fakat kanaatimce daha da güzel olabilir. Bu sebeple umarım ki Cemal Can hayallerinin peşinde koşmaya, başarılarının üstüne başarı katmaya ve daha iyilerini üretmeye devam eder.


Fazilet.Senol@milliyet.com.tr
twitter.com/SenolFazilet
instagram.com/SenolFazilet

Benzer İçerikler