Geri Dön
Christian Bale, Robert Pattinson'a neden tavsiyede bulundu?

Christian Bale, Robert Pattinson'a neden tavsiyede bulundu?

Yeni çekilecek Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson'a eski Batman Christian Bale'den tavsiye gelmiş. Peki Christian Bale, Robert Pattinson'a neden tavsiyede bulundu? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

'O kostümle tek başına tuvalete gidebilmeli'

The Dark Knight serisinde Batman karakterini canlandıran Christian Bale, çıkacak yeni filmde Batman rolü için seçilen aktör Robert Pattinson'a tavsiyede bulunmuş. Batman kostümünün darlığına vurgu yapan Bale, "O kostümle tek başına tuvalete gidebilmeli. Tek başına tuvalete gidemediğinde kendini pek de süper kahraman gibi hissetmiyorsun" demiş. Bale’a yeni Batman rolü için Pattinson'ın seçilmesi hakkında fikri sorulduğunda ise yanıtı "İyi seçim, ilgi çekici biri" olmuş. Yani yeni çıkacak filme önyargılı değil Christian Bale. Bunu anlayabiliyoruz.

Kostümü giymek için 5 kişiden yardım istemiş...

Özellikle kostümle ilgili söyledikleri bence gayet yerinde olmuş. Zaten role seçildikten sonra yaptığı bir söyleşide Pattinson, Batman kostümünü giymek için 5 kişiden yardım aldığını söylemişti. Düşünsenize bir filmin çekileceği zamanı o kostümle beraber geçiriyorsun. Yani rol yapmak başka bir şey o kostümün içinde olmak bambaşka bir şey.

En nihayetinde insani ihtiyaçlar var

Zaten bu tarz filmlerin çekilmesi, oynanması, kurgulanması her şekliyle zor bir süreç. Fakat filmin çekileceği süre boyunca Batman kostümünü taşımak çok kolay olmasa gerek. Tabii mesele sadece kostümün ağırlığı da değil, insani ihtiyaçlar var her ne kadar süper kahraman filmi de olsa. Eninde sonunda Robert Pattinson’un kişisel ihtiyaçları olacak ve bunun en kolay şekilde çözülmesi gerekecek. Tam da bu noktada Christian Bale, Robert Pattinson’un işini kolaylaştıracak tavsiyelerde bulunmuş. Bence Christian Bale’nin yaptığı çok güzel bir davranış. Umarız Robert Pattinson bu tavsiye sayesinde film çekilirken çok zorlanmamıştır.

Benzer İçerikler