Geri Dön
Danla Bilic ve Murat Ceylan aşk mı yaşıyor?

Danla Bilic ve Murat Ceylan aşk mı yaşıyor?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, her yaptığı hareketle konuşulmayı başarıyor. Bu kez Survivor sunucusu Murat Ceylan'la aşk yaşadıkları üzerine çıkan haberden sonra gündeme gelmiş. Peki neden? Danla Bilic ve Murat Ceylan gerçekten aşk mı yaşıyor? Danla Bilic, konuşulmayı nasıl başarıyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'İnsanları etkileme sanatı'

Herkes her işi yapacak değil. Kimi ucundan tutuyor, kimi kıyısından köşesinden, kimi de tam merkez üssünden, göbeğinden... Sosyal medya platformlarının, hayatımızın vazgeçilmezi olmasından sonra bir 'Influencer'lık kavramı çıktı ortaya, aldı başını gitti. Geçmişte de türlü versiyonlarına denk geldiğimiz bu 'insanları etkileme sanatı' öyle herkesin yapabileceği bir şey değil. Kim bunu tüm doğallığıyla yapıyor? İsim veriyorum: Danla Bilic!

"Şimdi haberim oldu, hayırlı olsun"

Danla Bilic'in makyaj videolarının ses getirmesinin sebebi insanları etkileyebilmekteki olağanüstü doğal başarısındandı. Tepkisi, öfkesi her şeyi doğaldı. Sevdi ve sevilmedi. Yani ona şöhret yolu açan şeyi yaptı. Kimse kayıtsız kalamadı ona. Bir süredir Survivor'da yakın arkadaşı Cemal Can'ın yarışmasından ötürü gündemdeydi. Son olarak Survivor sunucusu Murat Ceylan'la adı aşk dedikodusuna karıştı. İkili aşk mı yaşıyor cidden? Yoo, hayır... Peki Danla Bilic ne yaptı, gitti Bodrum'da Murat Ceylan'la bir araya geldi. Aşk haberlerini birlikte poz vererek yalanladı. Fotoğrafa "Şimdi haberim oldu, hayırlı olsun" notu ekledi.

Kendi süzgecinden geçirip ortaya bir ürün sunuyor

Birkaç ay önce Cemal Can'la aslında evli olduklarını söyleyen Bilic, ekran başında Cemal Can'ı destekleyen annelerimizi, teyzelerimizi bile kendine inandırmıştı. Sonradan şaka olduğu ortaya çıkan bu evlilik muhabbeti, Bilic'in 'Influencer'lık yeteneğini ortaya koyuyordu aslında. Murat Ceylan'la adı aşk dedikodusuna karışınca kim onunla poz verip "Şimdi aldım haberi hayırlı olsun" direktliğini sergiliyor ki? Kim uğraşıyor bir dedikoduyu yalanlamak için? Danla Bilic'in başarısı burada. Hakkında çıkan en ufak bir haberi bile kendine evriltip kendi süzgecinden geçirip ortaya bir ürün sunuyor. Markasını doğru yönlendiriyor, onu hiç tanımayanlara bile "Bu kim?" dedirtiyor. Bu dijital çağda bu başarıyı uzun bir süre devam ettirmek önemli bir başarı. Zaman zaman tepki çeken şeyler yapsa dahi Danla Bilic, ağır ama sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber