Geri Dön
Elon Musk'ın en zengin insan olması bize ne anlatıyor?

Elon Musk'ın en zengin insan olması bize ne anlatıyor?

2021’ın ilk ilginç haberi bizlere geldi. Elon Musk artık dünyanın en zengin olduğu bilgisi paylaşıldı. Son birkaç yıldır adını sıkça duyduğumuz Elon Musk’ın başarısı bizlere neler anlatıyor? Elon Musk’ın malı Molatik’in çenesini yoruyor…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Adını sıkça duyuyoruz Elon Musk’ın. Kendisi teknolojik ürünleriyle karşımıza çıkıyor sürekli. Birçoğumuz onu ilk defa 2017 yılında Türkiye’ye yaptığı ziyarette tanıdık. Güler yüzlü ve sempatik hareketleriyle dikkat çekmiş, kısa sürede ilgi odağı olmuştu. Ancak onun başarısı tesadüf değildi tabii ki. Yıllardır yaptığı icatlar ve emekler sonrası bu kadar başarılı oldu kendisi.

Haberin Devamı

Jeff Bezos’u geride bıraktı

Son gelen haberler ise Elon Musk’ın başarısını yine gözler önüne serdi. 2020 yılında Tesla başta olmak üzere şirket hisselerinin değeri artıyordu Elon Musk’ın. Bu da onu en zengin ilk 3’ün içine soktu. 2021’de ise gelen haber bizleri pek şaşırtmadı. Elon Musk şirket hisselerinin değerinin artmasıyla Dünyanın En Zengin İnsanı unvanını eline geçirdi.

Peki, bu durum bizleri şaşırttı mı? Şahsen beni şaşırtmadı. Çünkü kendisi oldukça başarılı işlere imza attı, atıyor. Yaptığı teknolojik yatırımlar, icatlar dünya tarihini değiştirecek nitelikte işler. Haliyle insanlara sesleniyor bu teknolojilerle. Elon Musk’ın bu başarısı geleceğin teknolojide olduğunu bir kez daha gösterdi bizlere. Verimli çalışırsak, planlı davranırsak hedeflerimize Elon Musk gibi ulaşabilir.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler