Geri Dön
Gökhan Özen ve Selen Sevigen arasında neler oluyor?

Gökhan Özen ve Selen Sevigen arasında neler oluyor?

Bir döneme damga vuran hit şarkılarıyla tanıdığımız pop'çu Gökhan Özen uzun zamandır müzik piyasasında yoktu. 2020'nin Mart ayında ‘Firardayım’ albümüyle yeniden sevenleriyle buluşan Özen, bu defa bambaşka bir konuyla gündeme geldi sosyal medyada...

Meltem Arslan Yeşil
Meltem Arslan Yeşil

2010 yılında hayatını birleştirdiği Selen Sevigen ile 2016 yılında yollarını ayıran Gökhan Özen’in bu evlilikten iki kızı var. Ayrılığın ardından ABD'ye yerleşen ve birkaç ay önce Türkiye’ye dönen Özen'in özel hayatına dair yaptığı açıklama sevenlerini oldukça şaşırttı.

Haberin Devamı

Peki neydi o açıklama?

Birkaç gün önce eski eşi Selen Sevigen’in, Özen’in çocuklarıyla yaşadığı eve gelip huzursuzluk verdiği, hakaret ettiğini iddia ettiği eski eşiyle ilgili koruma kararı aldırdığı ve kızlarının psikolojisini de olumsuz yönde etkilemesi, nafaka ve diğer yükümlülüklerini yerine getirmemesi sebebiyle dava açtığı, koruma kararı aldırdığı haberleri çıktı.

Haliyle gözler Gökhan Özen’e çevrildi ve nasıl bir açıklama yapacağı merak konusuydu. Instagram sayfasında hem sözlü hem yazılı açıklama yapan Özen; kızlarının köpek istemesi üzerine, köpek aldığını ve eve gittiğini; ancak eski eşinin sorun çıkardığını, bağırdığını, kızları ağlamaya başlayınca kendisinin de uyarı niteliğinde tepki verdiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Ayrıca çocuklarının her türlü giderlerini karşıladığını belirten ve hakkında söylenilen iddiaları reddeden Özen, aksine eski eşinin çocuklarla olan ilişkisindeki sözleşme maddelerine uymadığını, asılsız itham ve suçlamalara maruz kaldığını ve haklarını da hukuki yollardan arayacağını bildirdi.

Her iki tarafın açıklamalarının sosyal medyada paylaşılması ve gündeme gelmesi nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tarafından konuyla ilgili çok fazla yorum yapıldı. Gökhan Özen hayranları iddialara kesinlikle inanmadıklarını, tamamen karalama ve gündeme gelme maksadıyla yapılmış bir hamle olduğunu söylese de, son dönemde kadına şiddet haberlerinin çok fazla gündemde olması sebebiyle Selen Sevigen’i haklı bulanlar ve şiddetin hiçbir çeşidinin kabul edilemeyeceği yönünde de görüşler vardı.

Kendi aralarında çözmeliler

Sonuç olarak ortada bitmiş bir evlilik var, en önemlisi de iki kız çocuğu. Her iki taraf için de çocuklarının psikolojisini düşünerek hareket etmesi gerektiği kanaatindeyim. Gökhan Özen’in iddia ettiği gibi, eski eşinin basın mensuplarını yanına alarak adliyeye gittiğini bilmiyoruz elbette; ancak bu tatsız açıklamaları yapmak, ardı arkası kesilmeyen yorumlar, durumdan olumsuz etkilenen çocuklar, özel hayatlarının ve boşanma sonrası iki taraf arasında yaşananların basına yansımasını yanlış buluyorum ve taraflar için son derece yıpratıcı buluyorum. Taraflar öfkeliyken, sağlıklı iletişim kuramazken, kendilerini ifade etme aracı olarak sosyal medyayı seçince, takipçilerinin yorum bombardımanına maruz kalmaları zaten kaçınılmaz oluyor, durum daha da içinden çıkılmaz bir hâl alıyor.

Haberin Devamı

Keza ünlüler camiasında şöyle bir durum da var: Sevgili ya da eş, bir ayrılık sonrasında karşı taraf aleyhine söylemlerde bulunduğunda ‘itibarını zedeleme, küçük düşürme’ vb. nedenler sebebiyle gündeme gelme çabası olarak algılanıyor otomatik olarak. Her iki taraf da ne yaşadı bilemiyoruz, hepsi birer iddia.

Şu an için söylenebilecek en mantıklı şey; aralarındaki problemleri daha fazla polemiğe sebebiyet vermeden, hem kendilerini hem de evlatlarını korumak adına uzlaşarak kendi aralarında çözmeleri olacaktır.

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber