Geri Dön
Gülşen ve Edis ne zaman 'Nirvana'ya erecek?

Gülşen ve Edis ne zaman 'Nirvana'ya erecek?

Gülşen ve Edis düetini neredeyse 1 (yazıyla bir) yıldır bekleyenler online mı? İki büyük pop yıldızını bir araya getiren şarkının adı 'Nirvana' olarak belirlenmiş. Single'ın kapağı bile belli olmuş. Peki Gülşen ve Edis ne zaman 'Nirvana'ya erecek?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sonunda dönüyor!

2015 yazını 'Bangır Bangır' salladıktan sonra ortalıktan kademeli olarak kaybolan, Azur Benan bebekle annelik heyecanı yaşayan ve biz "Hadi dön artık!" isyanlarındayken 'Bir İhtimal Biliyorum' gibi uzun soluklu bir hit patlatan Gülşen, Türkçe pop'un zirvesindeki isimlerden biri. Yine arayı açtı, yine küsleri oynuyoruz onunla. Ama dönüyor! Hem de biricik popstar'ımız Edis'le dönüyor.

Yılan hikâyesine dönmüştü

Neredeyse 1 (yazıyla bir) yıldır Gülşen'in Edis'le bir düet yapacakları konuşuluyordu. Yani bu düet fikrinin başlangıcında Edis'in saçları kahverengiydi artık sarı saçlı mükemmel imajına geçiş yaptı, adamın saçları sarardı! Biz de onların bu düet yapma fikrine sık sık Molatik olmuştuk. Arada Gülşen "Şarkının sözleri" diye metro paylaşımları paylaşıyor ama bir türlü bu ikiliden "Geliyor!" müjdesi gelmiyordu. Artık tam da sabrımız taşmak üzereyken müjdeyi vermişler. Gülşen ve Edis'in epey uzun bir zamandır beklenen, adeta yılan hikâyesine dönen düetlerinin adı 'Nirvana'ymış. Tam da bizi sabırsızlıktan 'Nirvana'ya ulaştıran bu şarkıya şimdiden teşekkür borçluyuz.

Metalik dünya ve Milenyum atmosferi

Merakla beklenen şarkının single kapağı olduğu düşünülen kapakta sarı saçlarıyla Gülşen ve yine sarı cool imajıyla Edis var. Adeta 90'ların sonu ve 2000'lerin başındaki 'Milenyum' heyecanını, metalik renkli dünyayı hatırlatan bu kapağı -eğer gerçekten single'ın kapağı bu olacaksa- çok ama çok sevdim. Çok yakında şarkının klibi yayına girecekmiş. Ve en geç eylül ayında bu şarkıya kavuşacakmışız... Neredeyse bir yıldır merakla beklenen şarkıya sonunda kavuşma ihtimalimiz mi yoksa şarkının kendisi mi daha heyecan verici, bunu 'Nirvana' belirleyecek...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler