Geri Dön
Hadise 'Olsun'la 'Küçük Bir Yol'u geçecek mi?

Hadise 'Olsun'la 'Küçük Bir Yol'u geçecek mi?

Hadise, diskografisinin en güçlü slow'larından 'Küçük Bir Yol'la müthiş bir başarı yakalamıştı. Dijitalde ve radyolarda çok sevilen 'Küçük Bir Yol'un başarısını yeni single'ı 'Olsun' devam ettirecek gibi gözüküyor. Bize "Yolu açık 'Olsun' inşallah" dedirten 'Olsun', 'Küçük Bir Yol'u geçebilir mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Küçük Bir Yol'a kardeş geldi

Hadise yıllarca dinamik şarkılarla karşımıza çıksa da sonunda çok iyi slow'lara imza atmayı başardı. 'Küçük Bir Yol', diskografisinin en sağlam slow'uydu hatta müzik kariyerinin de en unutulmaz şarkılarından biriydi. Devrim Karaoğlu ve Mete Özgencil'in imzasını taşıyan şarkıya bir kardeş daha geldi. 'Aşka Kapandım' adlı iki şarkılık single'ın hit'i 'Olsun', yine Devrim Karaoğlu prodüktörlüğünde üretilen bir şarkı. Beste yine Karaoğlu'nun. Sözlere ise Yıldız Tilbe eşlik etmiş.

Devrim Karaoğlu şarkıları ona çok yakışıyor

Başından sonuna kendini dinlettiren, özellikle "Aah" kısımlarıyla daha ilk dinlemede dinleyiciyi heyecanlandıran 'Olsun', Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekilen 'Kış Güneşi' tadındaki klibiyle de güzel bir iz bırakıyor hafızalarda. 'Küçük Bir Yol' ile beraber Hadise artık kendisine yakışan slow'ları bulmaya başladı. Devrim Karaoğlu şarkıları ona çok ama çok yakışıyor. 'Olsun' da bu ortaklığın en iyi işi diyebiliriz rahatlıkla.

Yolu açık 'Olsun'...

Bence 'Küçük Bir Yol', daha önce Hadise'nin pratikte pek denemediği bir iş olduğu için çok dikkat çekti. Ama Hadise asıl kendisine yakışan şarkıyı 'Olsun'la yakalamış. 'Olsun, 'Küçük Bir Yol'u gölgede bırakmalı niceliksel başarı olarak... Çünkü şarkı su gibi akıp gidiyor. 'Küçük Bir Yol'dan çok daha akıcı, çok daha akılda kalıcı bir şarkı. Dijitalde ve radyolarda yolu açık 'Olsun' şarkının. Hadise'nin en çok dinlenen şarkısı olmayı hak ediyor çünkü...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler