Geri Dön
Joker ile ilgili yeni iddia ne?

Joker ile ilgili yeni iddia ne?

Joker filmi ile Oscar kazanan Joaquin Phoenix'in, The Batman'de başrol oynamaya hazırlanan Robert Pattinson ile yeni bir filmde buluşabileceği iddia ediliyormuş. Molatik olmamak elde değil...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

İddialar bitmiyor

Joaquin Phoenix'in, The Batman'de başrol oynamaya hazırlanan Robert Pattinson ile yeni bir filmde buluşabileceği iddia ediliyormuş. Böylece Joker filminde canlandırdığı Arthur Fleck karakteriyle geçen yıla damga vuran ve En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar ödül kazanan Joaquin Phoenix’in, serinin yeni filmlerinde rol almasıyla ilgili iddialara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Bir engel söz konusu...

Joker 2 ve Joker 3 için 50 milyon dolar teklif aldığı iddia edilen Joaquin Phoenix’in daha farklı projelerle, daha büyük evrene dahil olabileceği de konuşulanlar arasındaymış. En son gündemde olan şey ise Phoenix'in, yeni başlayan Robert Pattinson'lı The Batman serisine dahil olması. Fakat bir engel söz konusu.

Resmi bir açıklama yok

Joker’i izleyenler hatırlayacaktır ki film, eski zamanda geçiyor. Fakat The Batman modern dünyanın içinde bir hikâye anlatıyor. Hal böyle olunca insan ister istemez merak ediyor böyle bir şeyin mümkün olup olmayacağını. Çünkü iki karakteri bir araya getirmek sanıldığı kadar kolay olmasa gerek. Zaten şu anda bunların hepsi birer iddia. Resmi bir açıklama yok. Fakat böyle bir şeyin olmasını isteyen, düşleyen insanların bu tarz söylentileri bitecek gibi gözükmüyor.

Benzer İçerikler