Geri Dön
Güler Özince: Konsere götüren melodilerin sahibi

Güler Özince: Konsere götüren melodilerin sahibi

Son zamanlarda müzik dinlemek kendi adıma oldukça zor oluyor. Aynı melodiler üzerine dönen bir müzik camiası adına yeni bir ses keşfettim kendi adıma. Güler Özince yeni albümü 'Zihnimin Odaları’nı yayınladı. Ben de Güler Özince’nin 'Zihnimin Odaları' albümüne Molatik oldum…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Şarkı dinlerken gözünüzü kapatıp bir şeyler düşünür müsünüz? Bunu çok fazla yaptığımı hatırlamıyorum, yaptığım parçalarda özel şarkılar oluyor. Güler Özince’yi keşfedince gözümü kapatma ihtiyacı duydum çünkü müziğinin bir kokusu vardı. Müzik kokar mı demeyin, evet kokar.

Haberin Devamı

Konser salonunda buluyorsunuz kendinizi

2017 yılında Merkür Retrosu parçası ile bir anda müzikseverlerin konuştuğu bir isim oldu Güler Özince. Ben o dönem kaçırmışım kendisini. Tekrar düşününce büyük kayıp olmuş kendi adıma. Ancak yeni albümü Zihnimin Odaları’nı dinlemeye başladıktan sonra bu açığı kapatma ihtiyacı duydum. Çünkü baya Molatik olmuştum müziğine.

Çok çeşitli müzikler dinliyorum rap, rock, türkü… Yelpaze geniş benim literatürümde. Kulağıma hoş gelen bir melodi varsa dinlemeden edemiyorum Güler Özince de dinlemeye başladığım andan itibaren vazgeçemediğim bir albüm yapmış. Tarzı ile beni, ılık bir bahar akşamı, dostlar eşliğinde, mini bir caz konser salonuna götürmüş gibi oldu. Gözümü kapattığımda, parçalarıyla kendimi konserini dinlerken hayal ettim. Loş bir ortam ve sakin bir müzik eşliğinde güzel sesini dinledim. Amacı buysa, kesinlikle başardı diyebilirim.

Haberin Devamı

Keyifle dinlediğim, sakin ses ve melodiler eşliğinde başarılı bir albüm olmuş Güler Özince’nin Zihnimin Odaları. Zorlamadan, kasmadan, kulaklarımızdan beynimize uzanan bir yol inşa ediyor. Umarım daha da başarılı olur.

Sadece müzikle ilgilenmiyor

Bunun yanı sıra kendisi seslendirme de yapıyormuş, verdiği bir röportajdan öğrendim. Sesinin yanı sıra bu özelliğiyle de tam puan aldı benden. Ucundan biraz o işlerle ilgilenince o camiadan birinin albüm çıkarması insanı çekiyor haliyle.

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Instagram: Selcuk Bulut

Benzer İçerikler