Geri Dön
Mabel Matiz 'Kahrettim' şarkısıyla bu kez 'kent'e döndü

Mabel Matiz 'Kahrettim' şarkısıyla bu kez 'kent'e döndü

Mabel Matiz, son dönemin en çalışkan, en üretken isimlerinden biri. Türkçe pop'a yön veren işleriyle çok konuşulan Matiz, yeni albümü öncesi orta tempolu bir şehir şarkısı olan 'Kahrettim'le karşımıza çıktı. Peki Mabel Matiz'in 'Kahrettim' şarkısı beklentileri karşıladı mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bu kez kentli bir şarkıyla karşımıza çıktı

Mabel Matiz'in yeni albümü yakında geliyor, müjdeler olsun! 'Maya' ile sadece 2018'in değil Türkçe pop'un da en sağlam albümlerinden birine imza atan Mabel Matiz, artık her yeni şarkısıyla heyecanlandıran bir isime dönüştü. Türkçe pop'un en çalışkan, en üretken, en heyecan verici yıldızlarından biri o. Son olarak 'Toy'la yakaladığı çıkışı 'Kahrettim'le sürdüren Mabel Matiz bu kez oldukça kentli bir şarkıyla karşımıza çıktı.

Yine şık yine cool...

Sözü ve müziği Matiz'e ait olan şarkının prodüktörü Flytones. Synth pop etkileri taşıyan şarkının single kapağı ise oldukça sanatsal. Joan Manel Perez imzalı şarkının single kapağı kadar Mirza Odabaşı yönetmenliğinde çekilen cool klibi de oldukça şık ve cool. 'Kahrettim', Mabel Matiz'in en kentli, en cool şarkılarından biri. Şarkı 3 dakika sürse de dinleyici anlamıyor sürenin nasıl geçtiğini.

Temiz bir 'mevzuya giriş' şarkısı

Yani şarkıyı dinliyorsunuz ve öyle bir akıp gidiyor ki şarkının akıp gittiğini fark etmiyorsunuz bile. Nakaratı, sözleri ve temposuyla sınıfı geçen, melodisi ve retro havasıyla yine bir başka Mabel Matiz klasiği olmaya aday olan şarkı, kentli ruhuyla oldukça şık bir iş. 'Kahrettim', Mabel Matiz'in 5. albümünü şimdiden heyecanla beklememizi sağlayan, beklentileri karşılayan, temiz ve güzel bir 'mevzuya giriş' şarkısı. Umarım Matiz bu albümünde 'Maya'daki yerelliğe belki de tam zıt bir şekilde kentli bir ruh ve müzikle karşımıza çıkar ve her zamanki gibi bizi şaşırtmaya devam eder...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler