Geri Dön
Mark Ruffalo, Chris Evans'ı neden kolladı?

Mark Ruffalo, Chris Evans'ı neden kolladı?

Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı Chris Evans'ın sosyal medyada yanlışlıkla yaptığı paylaşım sonrasında birçok tepki açığa çıktı. Evans'ın arkadaşı olan dünyaca ünlü oyuncu Mark Ruffalo da konuyla ilgili açıklamada bulundu ve Chris Evans'a arka çıktı. Peki Mark Ruffalo, Chris Evans'ı neden kolladı? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Bu desteğe gerek var mıydı?

Dünyaca ünlü oyuncu Chris Evans, sosyal medyada oldukça fazla etki yaratan bir paylaşım yaptı ve bu paylaşımdan sonra gelen tepkiler üzerine Chris Evans’ın arkadaşı olan dünyaca ünlü oyuncu Mark Ruffalo, Evans’a destek verdi. Yalnız benim ister istemez kafama takıldı. Yani bu desteğe gerek var mıydı?

Taşlar yerine oturdu...

Geçtiğimiz günlerde Chris Evans yani Marvel’in Kaptan Amerika’sı Instagram hikâyesinde cinsel organını paylaştı. Bu durumu hemen fark edip paylaşımı kaldırsa da tahmin edebileceğiniz gibi paylaşım çoktan yayıldı. Ben haberi ilk gördüğümde ‘Böyle hata mı olur, kesin bilerek yapmıştır’ dedim. Fakat Evans, hikâyesine video eklerken son dakika galeriden yanlışlıkla fotoğraf eklemiş ve sonrasında olanlar olmuş. Bunu okuduktan sonra taşlar yerine oturdu. Çünkü sonuç itibariyle böyle bir hata yapılabilir.

'Trump hala görevdeyken kendini utandırmak için yapabileceğin hiçbir şey yok'

Gel gelelim bu paylaşımdan sonra gelen tepkiler üzerine Mark Ruffalo, arkadaşı Evans’a arka çıktı. Bunu da anlıyorum fakat ben Ruffalo’nun söylediklerini yersiz buldum. Ruffalo, Evans için “Kardeşim, Trump hala görevdeyken kendini utandırmak için yapabileceğin hiçbir şey yok. Bak... Umut ışığı” diye yazmış. İlk okunduğunda sanki bambaşka bir olay için söylenmiş gibi.

Evet, bu tip kazalar olabilir, daha önce de yaşandı. Anlayışla karşılamak lazım. Fakat bu tarz açıklamalar bana çok gereksiz geliyor. Sosyal medya görünür bir yer. Hele ki ünlüysen zaten çok daha fazla göz önündesin. Yanlışlık kaldıracak yer değil. Özetle Chris Evan’ın daha dikkatli olması gerekiyordu ve Mark Ruffalo’nun Evans’ı daha farklı bir şekilde kollaması...

Benzer İçerikler