Geri Dön
'Matrix 4' sinema sektörünü değiştirebilir mi?

'Matrix 4' sinema sektörünü değiştirebilir mi?

Pandemi sürecinin en elle tutulur heyecanlarından biri tabii ki 'Matrix 4'e dair şahane gelişmeler... Filmin oyuncularından Jessica Henwick "Yok böyle bir şey, sinema sektörünü değiştirecek" moduna girmiş bile. Peki 'Matrix 4' gerçekten Henwick'in dediği gibi sinema sektörünü değiştirebilir mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Heyecan dalga dalga!

'Matrix' serisinin 4'üncü filminin vizyona gireceğinin duyurulmasından sonra hiçbir şey aynı kalmadı. 2003'ten beri seriye bir devam filmi bekleyenlerin hayalinin gerçek olması hayranları coşturmuş durumda. Tüm bu coşkuya bir de düzenli aralıklarla filme dair yeni bir haberle karşılaşmamız beklentilerimizi tavan yapıyor, dalga dalga bir heyecan yaşamamıza sebebiyet veriyor.

"Bu film sinema sektörünü değiştirecek"

'Matrix 4'ün oyuncu kadrosunda yer alan İngiliz aktris Jessica Henwick, filme dair enteresan bir ipucu vermiş. Henwick, yeni Matrix filminde 'çok ilginç' kamera sistemlerinin kullandığını söylemiş. Öyle ki, Henwick, 'Matrix 4'ün sinema sektörünü değiştirebileceğini dahi iddia etmiş. Henwick, "Lana Wachowski yine teknik anlamda çok ilginç şeyler deniyor. Bence bu film sinema sektörünü değiştirecek."

Bu düzen elbette böyle gitmeyecek

Gel de Molatik olma! Sinema sektörü, Corona sürecinden ciddi anlamda etkilendi. Merakla beklenen 'Tenet' filminin gişede hüsran yaşaması, birçok sektör gibi sinemanın da pandemiden ciddi oranda etkilendiğinin en somut kanıtı. Ancak elbette bu düzen hep böyle gitmeyecek. En erken 2021 sonunda, en geç 2022 baharında izleyeceğiz 'Matrix 4'ü. Belki de bu sıkıntılı süreç en çok 'Matrix 4'ün kusursuzluğuna kusursuzluk katıyordur, niye böyle düşünmeyelim ki?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler