Geri Dön
'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak?

'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak?

Yeni 'Matrix' serisinde Morpheus karakterini göremeyeceğiz belki ama Neil Patrick Harris var. Keanu Reeves ise merakla beklenen filmle ilgili enteresan ipuçları vermiş. Peki 'Matrix 4'te nasıl bir hikâye anlatılacak?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Kötü adam' olacak

Koronavirüs yüzünden evlere kapandığımız bu dönemde filmleri, dizileri daha da yakından takip etmeye başladık. Merakla beklenen yapımlardan biri de elbette 'Matrix' serisinin 4'üncüsü... 'Matrix 4' için geri sayım başladı. Nisan 2022'de vizyona girmesi planlanan film hakkında düzenli aralıklarla bilgiler geliyor. Morpheus karakterinin rol almayacağını biliyoruz. Neil Patrick Harris'in filmde 'kötü adam' olacağını da öğrendik yakın geçmişte keza.

"Geçmişe gitmek yok"

Ancak gelin görün ki 'Matrix 4'te tam olarak nasıl bir hikâye karşılayacak bizi, onu tam olarak bilmiyorduk. Neo'muz Keanu Reeves tam da bu meseleye bir açıklık getirmiş. Neredeyse 20 yıl sonra karşımıza çıkacak olan Matrix'in yeni filmi için Reeves, şunları söylemiş: "İlham verici bir aşk hikaye. Bol bol aksiyon unsuru olacak. Geçmişe gitmek yok."

'Matrix 5'in önünü açar mı?

Geçmişe gitmek yok mu? Bizi gelecekten bir hikâye bekliyor demek. Müthiş heyecan verici bu ipucu. Aşk var, aksiyon var, 'Matrix'in görkemli atmosferi var. Daha ne olsun... Bir aşk hikâyesi olacak olması 'Matrix 5'in de önünü açan bir detay olabilir. Neo karakterimizin akıbetini merakla bekliyoruz. Trinity karakteri Carrie-Anne Moss da rol alacak Keanu Reeves'te. Hem de neredeyse tam 20 yıllık aradan sonra...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler