Geri Dön
21 Haziran 2018'de kıyamet mi kopacak?

21 Haziran 2018'de kıyamet mi kopacak?

Kıyametin ne zaman kopacağına dair yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddiaya göre kıyamet yaz gündönümünün gerçekleştiği 21 Haziran 2018 tarihinde kopacak.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Kıyamete kadar kalbini kapatan Tarkan bugün itibariyle kalbini açabilir. Komplo teorisyenleri tarafından ortaya atılan yeni bir iddiaya göre 21 Haziran 2018'de kıyamet kopacak.

Haberin Devamı

Yıllar boyunca kıyamet alametleri hakkında araştırmalar yapan komplo teorisyeni Steve Fletcher'a göre kıyametin başlangıç tarihi 21 Haziran 2018.

Steve Fletcher'a göre yedi yıl sürecek büyük sıkıntı dönemi bugün itibariyle başlıyor. Steve Fletcher, kıyametin başlangıç tarihinin neden 21 Haziran olduğunu bazı örneklerle anlatıyor.

Fletcher'e göre Hristiyan vaiz Billy Graham, bu yıl Hz. Musa ile aynı tarihte yaşama veda etti. Graham'ın ölüm tarihi, 21 Haziran'dan 120 gün önceye denk geliyor.

Ayrıca 50 bölümden olan İbranice yazılmış Lesser Genesis kitabında da 120 rakamına ilişkin çarpıcı bilgilerin yer aldığını söyleyen Fletcher, 120 sayısının Hz. Musa'nın yaşamını yitirdiği yaş olduğuna ve bu sayının son derece önemli olduğuna vurgu yapıyor.

Haberin Devamı

120 sayısının 12'nin 10 katı olduğuna dikkat çeken Fletcher, rakamın 12 havari, Vahiy kitabının 12'nci ayeti ile ilgisi olduğunu düşünüyor.

Güneş Tutulması'nın gerçekleştiği 21 Ağustos 2017'den bu yana 10 ay geçtiğini belirten Fletcher, Hristiyan vaiz Chuck Mistler'in ölümünden 1 ay 20 gün, ünlğ fizikçi Stephen Hawking'in ölümünden 99 gün, Kraliyet Düğünü'nden 33 gün, İngiliz yazar ve aktivist Christopher Hitchensîn ölümünden de 6 yıl 6 ay geçtiğine dikkat çekiyor. Fletcher ayrıca Prens Harry'nin 33 yaşında olduğuna vurgu yapıyor ve 33 rakamının ayrıca Hz. İsa'nın çarmıha gerildiği yaş olduğu bilgisini de aktarıyor.

24 Haziran 2018'de kıyamet mi kopacak?

Fletcher'in dikkat çektiği diğer olaylar ise 21-22 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Ay ve Jüpiter kavuşumu.

Tüm bu yaşananların tesadüf olamayacağını ve yaşanan her olayın kıyametin habercisi olduğunu söyleyen Fletcher'in bu fikrini birçok kişi destek verdi.

Fletcher'in iddiaları ne derece doğru ne derece gerçek dışı bilmiyorum ama kıyamet günü tahminleri de son dönemde oldukça popüler hale gelen bir uğraş oldu. Bazı komplo teorisyenleri de 24 Haziran 2018 Pazar günü kıyametin kopacağını iddia ediyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler