Geri Dön
2118 yılına giden zaman yolcusu 1980'lerdeki kendisi ile karşılaştı

2118 yılına giden zaman yolcusu 1980'lerdeki kendisi ile karşılaştı

1982 yılında gizli CIA görevi ile 2118 yılına gittiğini iddia eden zaman yolcusu Alexander Smith, 1980'lerdeki kendisi ile karşılaştığını gösteren bir video yayınladı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Son dönemlerde artan zaman yolculuğu iddiaları çok daha garip bir hal almaya başladı. CIA görevi ile 1982 yılında 2118 yılına seyahat ettiğini ve bu seyahatine kanıt olarak çektiği bir fotoğrafı gösteren zaman yolcusu Alexander Smith şimdi de 1980'lerdeki kendisi ile karşılaştığını gösteren bir video kaydetti.

Kendisinin genç haliyle karşılaşan Alexander Smith, insanlığın sürekli dönümüş içerisinde yer aldığını söyledi.

2118 yılından geldiğini iddia etti!

Bir döngü içerisinde yaşadığımızı, sonsuz sayıda gerçeğin bulunduğunu ve bu gerçeklerden yalnızca birisi içerisinde yaşadığımızı belirten Alexander Smith, 1980'lerdeki kendisi ile görüşmenin tarih çizgisini de değiştirdiğini öne sürdü.

Tarih çizgisini değiştirdiğini söyleyen Alexander Smith, kendisiyle görüşmenin yine de zamanda paradoksa sebep olmayacağının altını çizdi.

Alexander Smith tam olarak hangi yıldaki kendisi ile tanıştığını belirtmedi.

YouTube üzerinde yayınlanan video birçok kullanıcıyı şaşkınlık içerisinde bırakırken bazı kullanıcılar görüşmeyi yeterince ikna edici bulmadı.

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden 7 kişi!

Görüşmeyi gerçekçi bulmadığını söyleyen kişiler gerekçe olarak 1980'lerden gelen kişinin videoda buzlanmasını ve giydiği ceketin fazla büyük olmasını gösterdi.

Bir kullanıcı ise videonun yalnızca dikkat çekmek amacıyla kurgulandığını öne sürdü.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler