Geri Dön
Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız gizemi

Çorum'da mezarlıkta ağlayan kız gizemi

Çorum'da geçtiğimiz günlerde polise yapılan, geceleri mezarlıkta kabir başında ağlayan kız ihbarının ardından bir anda Türkiye'nin bir numaralı gündem maddesi haline gelen mezarlıkta ağlayan kız gizemi konusundaki son gelişmelere ve sosyal medya geyiklerine şöyle bir göz atalım.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Gece vakti mezarlıkta kabir başında ağlayan birini görseniz büyük olasılıkla korkudan topuklarsınız. Çorum'da vatandaşların 'mezarlıkta ağlayan kız' ihbarı yapmasıyla beraber ildeki polisler mezarlıkta paranormal olayların olup olmadığını tespit edebilmek için günlerdir nöbet tutuyor.

Mezarlıkta ağlayan kız nöbetine yalnızca polisler değil Çorum halkı ve gazeteciler de eşlik ediyor.

Peki mezarlıkta ağlayan kız gizemi nasıl ortaya çıktı?

Çepni Mahallesi'nde yer alan Ulu Mezarlık'ta görev yapan kişiler 26 Nisan 2018 gecesi genç bir kızın mezarlığa geldiğini ve Fatma Ç.'ye ait kabrin başında konuştuğunu ve bir süre sonra ağladığını fark etti. Görevliler aynı kızın 27,28 ve 29 Nisan geceleri geldiğini de fark edince mezarlıkta ağlayan kız gizemi birde Türkiye'nin en popüler paranormal olayı haline geldi.

Mezarlıkta çalışan görevliler Fatma Ç.'nin mezarı üzerine ''Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak'' yazılı not bıraktı ve ardından durumu polise ihbar etti.

30 Nisan gecesi asayiş ve Yunus polis ekipleri mezarlığa geldi ve çevrede arama yaptı. Yapılan aramalar sonucu herhangi bir şey bulunamadı.

Mezarlıkta ağlayan kız 1 Mayıs'ta tekrar ortaya çıktı!

1 Mayıs Salı gecesi 17 ila 18 yaşlarında olduğu düşünülen, üzerinde siyah kıyafeti ve ayağında kırmızı ayakkabı olan bir kız, Fatma Ç.'nin mezarına geldi. Durumu fark eden polis ekipleri kızı yakalamaya çalışsa da kız, son derece karanlık olan mezarda, mezarlıkların arasında kaçtı. Fakat ilginç olan Fatma Ç'nin mezarının üzerine deniz kabuğu konmasıydı.

Polislerin de kızın varlığından emin olmasıyla beraber mezarlıkta ağlayan kız gizemi medya ilgisiyle de bir anda milyonların merakını uyandırdı. Kimliği belirlenemeyen kızı görme umuduyla Çorum'un merkezinden ve bazı ilçelerinden çok sayıda vatandaş mezarlığa akın etti.

Çorum Belediyesi de mezarlıkta ağlayan kızın bulunabilmesi için Fatma Ç.'nin mezarını görüntüleyebilecek şekilde bir ağaca güvenlik kamerası yerleştirdi. Polis ekipleri mezarlık çevresini yaya ve araç trafiğine kapattı ve mezarlığın giriş ve çıkışına emniyet ekipleri yerleştirildi.

Tam oalylar biraz yatıştı derken bu defa da mezarlıkta nöbet tutan gazeteciler 4 Mayıs sabah saat 02:00'da mezar taşları arasında karartı gördüler ve durumu polise ihbar ettiler. Gazetecilerin ihbarı üzerine mezarlığa gelen polisler çevrede arama çalışmaları yaptı fakat hiçkimseye rastlamadı. Görülen karartıya ait bir fotoğraf da polisler tarafından incelendi.

Birçok kişi Fatma Ç.nin mezarı başına gelerek dua etmeye başladı.

Sosyal medya mezarlıkta ağlayan kız yorumlarıyla yıkıldı!

Mezarlıkta ağlayan kız şu an için tüm gizemini korusa da medya ilgisi ile önemli bir gündem maddesi olmayı başardı. Sosyal medya fenomenleri ve birçok kullanıcı mezarlıkta ağlayan kız hakkında ilginç paylaşımlarda bulundu. O paylaşımlardan bazılarına göz atalım.

Mezarlıkta ağlayan kız paranormal olay mı yoksa yakınını kaybetmiş ve son derece üzgün biri mi? Bu sorunun cevabını aldığımız gün ülkece rahatlayacağız.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler