Geri Dön
'Hz. İsa beni hayata geri döndürdü'

'Hz. İsa beni hayata geri döndürdü'

Trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Paul O, mucize bir şekilde hayata geri döndü. Paul O, Hz. İsa tarafından tekrar diriltildiğini iddia ediyor.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Gerçek adını açıklamayan ve Paul O adını kullanan bir kişi 24 Aralık 1971 yılında eşi ve kız kardeşi ile beraber babalarının mezarına çiçek bırakmak ve dua etmek için otomobille seyahat ediyordu.

Haberin Devamı

Birden otomobilin kontrolünü kaybeden Paul O kaza yaptı ve otomobilden savrularak yolun karşı tarafına fırladı. O esnada bir başka araçtan düşen kütük parçası da Paul O'ya çarptı.

Paul O, o anlar için, birden her şeyin karardığını ve eğer bu ölümse çok hoşuna gittiğini söylüyor. Daha sonra aydınlık bir küre gördüğünü ve yaklaştıkça kürenin büyüdüğünü söyleyen Paul O, bir süre sonra küreden 'Geri dön!' diyen bir ses duyduğunu belirtiyor. Tam da o anda gözlerini açan Paul O'nun bilinci birden yerine geldi.

Paul O'ya göre duyduğu ses, Hz. İsa'nın sesiydi.

Paul O'nun açıklamalarına rağmen bazı araştırmacılar bunun normal bir durum olduğunu ve cennetten gelen bir ses olmadığını söylüyor.

Bilim insanı Dr Sam Parnia, insanların, ölüm sırasında kendilerini karşılayan bir ışığa doğru yöneldiklerinden ve ölmüş yakınlarını gördüğünden bahsettiklerini ve birçok durumda rahatlık hissi sebebiyle geri gelme isteği duymadıklarını belirttiklerini söylüyor.

Haberin Devamı

Dr Sam Parnia, bu durumu beynin hayatta kalmak için kendisini taramaya başlamasıyla açıklıyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler