Geri Dön
Kanada eski bakanı: 'İllüminati gerçek ve dünyayı yönetiyor!'

Kanada eski bakanı: 'İllüminati gerçek ve dünyayı yönetiyor!'

Kanada eski Milli Savunma Bakanı Paul Hellyer, İllüminati'nin gerçek olduğunu ve perde arkasından dünyamızı yönettiğini öne sürdü.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Komplo teorisyenleri ve İllüminati meraklılarına gün doğdu. Kanada eski Milli Savunma Bakanı Paul Hellyer, popüler komplo teorisi İllüminati'nin gerçekte var olduğunu ve hükümetleri kontrol ettiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Kanada eski Milli Savunma Bakanı Paul Hellyer bir internet yayınında, İllüminati'nin en azından en temel kavramda gerçek olduğunu ve örgütün son derece güçlü olduğunu söylüyor.

Hellyer'e göre İllüminati üyesi kişiler küresel iklim değişikliğini durdurmaktansa karlılığı artıran gereksiz savaşlara odaklanıyor.

Hellyer, küresel iklim değişikliğini durdurabilecek teknolojinin bulunduğunu fakat İllüminati üyesi bazı kişilerin fosil yakıtlardan para kazandığı için bu teknolojinin sır gibi saklandığını öne sürüyor.

Üst düzey bir hükümet yetkilisinin bu tip bir iddiası son derece dikkat çekici olabilir. Fakat Hellyer, bazı uzaylı türlerinin de gizli biçimde Dünya'da yaşadığını da iddia ediyor.

Davos Zirvesi bir tür İllüminati toplantısı mı?

Haberin Devamı

Hatta iddialarını bir adım öne götüren Hellyer, uzaylıların sonsuz temiz güç kaynağını da ellerinde bulundurduklarından bahsediyor.

Yeni Dünya Düzeni adı verilen bir amaca hizmet ettiği öne sürülen İllüminati'nin dünyanın en gizli elit örgütü olduğu söyleniyor.

Hollywood yıldızlarından siyasi liderlere ve iş dünyasının önde gelen isimlerine kadar birçok kişinin içerisinde bulunduğu İllüminati yapılanmasının gerçek liderlerinin sürüngen kertenkele biçiminde uzaylılar olduğu yıllarca süregelen iddialar arasında.

Bazıları da İllüminati'nin Şeytan'a tapınan ve Şeytan'a hizmet eden bir örgüt olduğunu düşünüyor.

Bunca komplo teorisine rağmen İllüminati'nin gerçekte var olup olmadığı kanıtlanamıyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler