Geri Dön
Mayıs ayında kıyamet mi kopacak?

Mayıs ayında kıyamet mi kopacak?

Hristiyan numeroloji uzmanı David Meade, İlkbahar 2018'in sonun başlangıcı olacağını, Mayıs ayında felaketlerin art arda geleceğini ve en sonunda  ve Kayıp Gezegen X Nibiru'nun Dünya'ya çarparak kıyameti koparacağını öne sürdü.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Kıyamet için son zamanlarda hangi tarihler ön plana çıkmadı ki? 23 Eylül 2017 dediler, yetmedi 31 Ekim 2017 dediler, o da yetmedi 19 Kasım 2017 dediler. Neyse ki hala hayattayız.

Haberin Devamı

Fakat bu defa kıyamet kopacak olabilir! Hristiyan numeroloji uzmanı ve felaket tellalı David Meade, yeni bir teori ile sahalara döndü ve Dünya'nın sonu için yeni bir tarih verdi.

David Meade, her ay bir öncekinden daha çok çalıştığını ve bu çalışmaları neticesinde biz zavallı fanilere kötü haberleri olduğunu söylüyor.

David, önümüzdeki Mart ayında Kuzey Kore'nin süper güç haline geleceğini ve 14 Mayıs'ta İsrail'in kuruluşunun 70'inci yıl dönümü ile beraber kıyamet alametlerinin başlayacağını ve kıyametin kopacağını iddia ediyor.

Kayıp Gezegen X Nibiru, Dünya'ya mı çarpacak?

Çok kısa bir süre içerisinde felaketler zinciri yaşanacağını belirten David, bir süre sonra da Kayıp Gezegen X Nibiru'nun Dünya'ya çarpacağı ve her şeyi sona erdireceğini öne sürüyor.

Haberin Devamı

Fakat David, Kayıp Gezegen X Nibiru'nun tam olarak hangi tarihte Dünya'ya çarpacağını kestiremiyor. Bu her an olabilir.

NASA, Kayıp Gezegen X Nibiru'nun aslında var olmadığını ve gezegenle ilgili söylentilerin safsatadan ibaret olduğunu açıklamıştı.

24 Haziran 2018'de kıyamet mi kopacak?

Fakat komplo teorisyenleri, gezegenin varlığına inanıyor ve bir gün sonumuzu getireceğini düşünüyor.

Bize de son günlerinizin kıymetini bilin ve iyi değerlendirin demek düşüyor :)

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler