Geri Dön
Cambridge Düşesi Kate Middleton, Rosemary'nin Bebeği'ni mi doğurdu?

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Rosemary'nin Bebeği'ni mi doğurdu?

Cambridge Dükü ve Düşesi Prens William ve Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu Prens Louis Arthur Charles 23 Nisan 2018'de dünyaya geldi. Doğumun ardından hastane çıkışı basına poz veren Kate Middleton'ın kıyafeti ve bebek arabası detayları 1968 yapımı Rosemary'nin Bebeği filmi ile özdeştirildi.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

İngiliz Kraliyet Ailesi geçtiğimiz 23 Nisan'da yeni bir bebeğin heyecanını yaşadı. Prens William ve Kate Middleton çiftinin üçüncü çocuğu olan Prens Louis Arthur Charles'a kamuoyu büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Prens William ve Kate Middleton çifti üçüncü çocuklarının adını duyurdu!

Prens William ve Kate Middleton'ın üçüncü çocukları oğlu Prens Louis Arthur Charles ile hastaneden çıkarken verdiği pozlar çok konuşuldu. Kate Middleton'ın kırmızı elbisesi tıpkı 1984'te Prens Harry'i doğuran Prenses Diana'nın hastane çıkışı giydiği elbiseye benzetildi.

Fakat Kate Middleton ile ilgili ilginç bir detay daha şahin gözlü internet kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Kate Middleton ve tercih ettiği kıyafeti son derece ürpertici bir benzetmenin konusu oldu ve 1968 yapımı Rosemary'nin Bebeği filminin ana karakteri Rosemary Woodhouse'a benzetildi.

Hatırlamayanlar için kısaca özetleyelim, Rosemary'nin Bebeği, Şeytan'ın çocuğunu doğuran Rosemary Woodhouse adlı bir kadını ve onun eşinin kariyerini anlatıyor.

Haberin Devamı

Bazı kullanıcılar da bebek arabasının bile filmin afişindeki arabayla birebir aynı olduğunu fark etti.

Sorulması gereken soru şu: Kate Middleton niyeti merhum kayınvalidesini anmak mı yoksa şeytani bir ritüeli yerine getirmek mi?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yeni dünya düzenini kurmaya çalışan gizli örgüt İllüminati'nin bir parçası olduğu iddia ediliyor. Hatta bazı iddialara göre İngiliz Kraliyet Ailesi'nin Reptilian adı verilen ve dünyayı yöneten bir ırktan geldiği söyleniyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler